Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Τα νέα από την 17η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2019-20

Με όρεξη επανεμφανίσθηκε την Παρασκευή, 6-12-2019, στο γήπεδο του Λιποχωρίου, ο Coach CC έπειτα από την εβδομαδιαία αποχή του από τις προπονήσεις. Μια αποχή που ενώ είχε σκοπό να πιέσει τη Διοίκηση της ομάδας να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες σε βάρος του, τελικά έφερε αντίθετα αποτελέσματα, καθώς αναγκάστηκε ο ίδιος να πληρώσει τους παίκτες για να έρθουν στο γήπεδο, αφού πρώτα (την Τετάρτη) απέτυχε να τους «χτυπήσει» στο συναίσθημα λέγοντάς τους πόσο του έλειψαν!!! Το πρόγραμμα ήταν μάλλον ελαφρύ και δόθηκε έμφαση στη βελτίωση της τεχνικής στην πάσα. Στο οικογενειακό διπλό ο Savicevic μοίρασε «παστέλια» κάνοντας χατ τρικ και οδήγησε τους «κόκκινους» σε άνετη επικράτηση με σκορ 3-1. Από την πλευρά των «παρδαλών» διασώθηκε μόνο ο Kontakov, ο οποίος σκόραρε κιόλας δεχόμενος το τετ α τετ με την κενή εστία ως δώρο αντιπάλων και συμπαικτών για την ονομαστική του εορτή.

Αγωνιστικά και μη

Στο περιθώριο της προπόνησης έγιναν γνωστοί και οι αντίπαλοι της ομάδας στον Ε΄ προκριματικό όμιλο του 36ου ΠΠΠΔΣ, με τους παίκτες και το προπονητικό team να υποδέχονται με συγκρατημένη αισιοδοξία το αποτέλεσμα της κλήρωσης-ορισμού.

Μετά τα «παστέλια» στο οικογενειακό διπλό, ο Savicevic κέρασε στα αποδυτήρια και παστάκια για την χθεσινή ονομαστική του εορτή, ενώ και ο Kontakov κέρασε τα γνωστά καρατζοβίτικα πιτάκια αλλά και μελομακάρονα 4.000 θερμίδων/τεμάχιο.






Παρόντες ήταν

1) Mario
2) Giades
3) Manos
4) Kontakov
5) Nectarinho
6) Manuel
7) Pate (ατομικό πρόγραμμα)
8) PePe
9) Tsobic
10) Hatzi (ατομικό πρόγραμμα)
11) Savicevic
12) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου