Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Τα νέα από τον 9ο φιλικό αγώνα για την περίοδο 2018-19, με αντίπαλο τη Δόξα Μαυροβουνίου

Πολύς κόσμος μαζεύτηκε στον φιλικό αγώνα της Pellalaw United την Παρασκευή, 1-3-2019 κόντρα στην Δόξα Μαυροβουνίου. Η καλή μέρα και ο ζεστός καιρός έφερε στο γήπεδο του Μαυροβουνίου μέχρι και τον άσσο των κορτ και άλλοτε μεγάλο σκόρερ, Lou, ο οποίος έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, έδειξε, στο β΄ μέρος που αγωνίστηκε, καλά στοιχεία και δυνατότητες να βοηθήσει στην αγωνιστική ανασύνταξη της ομάδας. Ο φιλικός αγώνας έδωσε την ευκαιρία στον Coach CC να δοκιμάσει μια καινούρια διάταξη των παικτών στο γήπεδο, η οποία φάνηκε να αποδίδει, καθώς έφερε κοντά τις γραμμές και βοήθησε την ομάδα να πρεσάρει πιο έντονα όταν αμυνόταν, αλλά και να αναπτύσσεται πιο εύκολα όταν επιτίθονταν. Έτσι η United παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 8΄ και πάλι από ένα λάθος, από την αρχή του παιχνιδιού ήταν η ομάδα που μπήκε πολύ αποφασιστικά, έκλεισε όλους τους χώρους, πίεζε σωστά και είχε τον έλεγχο του αγώνα! Με το σκορ στο 1-0 πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, χωρίς η United να κινδυνέψει καθόλου, ενώ είχε τις ευκαιρίες της να ισοφαρίσει. Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές και στις δύο ομάδες (οι γηπεδούχοι έβαλαν την Κ12 και οι φιλοξενούμενοι την Α55) έκαναν το παιχνίδι πιο άναρχο και σε μια τέτοια κατάσταση Αναρχίας ήταν επόμενο να λάμψει το άστρο του Tsini (Patetsinez), ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και χάρισε στην ομάδα των δικηγόρων την ισοπαλία με σκορ 3-3.

Αγωνιστικά και μη

Έσπασε το ρόδι στον αγώνα με το Αγρίνιο ο Kontakov και πλέον όλοι στη United ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες, αν και στον χθεσινό φιλικό αγώνα έχασε και πάλι δεκατρία (13) τετ α τετ!!!

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο Coach CC την στιγμή της γνωριμίας του με τον Lou, καθώς όλα αυτά τα χρόνια ήταν τόσα πολλά αυτά που είχε ακούσει γι' αυτόν και ανυπομονούσε να τον γνωρίσει και να τον εντάξει στην φαρέτρα του.





Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Kontakov
4) Maurinho
5) Markoulic
6) Ignasievic
7) Nectarinho
8) Manuel
9) Pate
10) Patetsinez
11) PePe
12) Stafids
13) Tsobic
14) Hatzi
15) Coach CC
16) Kostiga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου