Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Τα νέα από την 29η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

Στο γήπεδο του Μελισσίου όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με τα Τρίκαλα της ερχόμενης αγωνιστικής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13-3-2019 η προπόνηση της Pellalaw United. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο κυρίως στην τεχνική και την τακτική και στο οικογενειακό διπλό επικράτησαν και πάλι οι «κόκκινοι» με σχετική άνεση έχοντας στη σύνθεσή της έναν Savvidi on fire που πέταξε δύο μπαλάκια κι έδειξε τους cohones του στους αντιπάλους του!!!

Αγωνιστικά και μη

Μετά τις δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πανελληνίου δικηγορικού πρωταθλήματος ο Coach CC είδε ότι ο στόχος για την τελική φάση στη Ρόδο άρχισε να ξεθωριάζει και έθεσε την Διοίκηση της United προ των ευθυνών της ζητώντας άμεσα μεταγραφική ενίσχυση. Η Διοίκηση όπως πάντα στάθηκε κοντά στο πλευρό του Coach CC και παρόλο που οι ελεύθεροι παίκτες αυτή την περίοδο είναι σχεδόν ανύπαρκτοι, εντούτοις με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να φέρει στην ομάδα τον άσσο, Giannis Martos, της γειτονικής ομάδας του Δ.Σ. Βέροιας, η οποία δεν θα συνεχίσει τους αγώνες της στο πρωτάθλημα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα στην προπόνηση της Τετάρτης κι έδειξε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον δύσκολο αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ομάδα των Τρικάλων.

Αντίθετα εξαιρετικά αμφίβολη είναι για την Κυριακή η συμμετοχή του Stafids, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε μια σύγκρουση που είχε με το θωρηκτό Kontakov και αποχώρησε πρόωρα από το οικογενειακό διπλό. Πλέον το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έχει ρίξει όλο το βάρος του στην γρήγορη θεραπεία του έμπειρου πορτιέρο, με τον De Ekonomista όμως να δηλώνει παρών την Κυριακή και να προβάρει τα χρυσοποίκιλτα γάντια του!!!

Γήπεδο με όλες τις ανέσεις αποδείχθηκε ότι είναι το γήπεδο του Μελισσίου, καθώς εκτός από τον καλό αγωνιστικό χώρο, έχει και εγκαταστάσεις και παροχές χρήσιμες για τους παίκτες της United!!!


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Kontakov
3) Maurinho
4) Markulic
5) Martos
6) Nectarinho
7) Manuel
8) Pate
9) PePe
10) Stafids
11) Savvidi
12) Tsobic
13) Hatzi
14) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου