Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Τα νέα από την 30η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας για την περίοδο 2018-19

«Δεν θα τρέξετε πολύ και το πρόγραμμα θα έχει μόνο μπάλα» είπε στους παίκτες του ο Coach CC λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση της Παρασκευής, 15-3-2019 στην Bee Arena. Βέβαια αν στις ασκήσεις με την μπάλα πρέπει να την κυνηγάς συνεχώς, τότε το τρέξιμο δεν είναι λίγο, αλλά πολύ!!! Το πρόγραμμα τελικά είχε απ’ όλα, τεχνική, τακτική, τελειώματα και βέβαια οικογενειακό διπλό στο οποίο νικητής ήταν ο (δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια) Hatzi, αφού όσο αγωνίστηκε με τους «κόκκινους» πέτυχε το μοναδικό τους γκολ, ενώ όταν άλλαξε στρατόπεδο και πήγε με τους «παρδαλούς» έδωσε την ασίστ στον Kostiga για να ισοφαρίσει!!!

Αγωνιστικά και μη

Σαν να μην τραυματίστηκε ποτέ, εμφανίσθηκε στο γήπεδο ο Stafids, παρόλο που στην προηγούμενη προπόνηση αποχώρησε υποβασταζόμενος, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την ανθεκτικότητα των παλαιών μοντέλων, που «κατασκευάστηκαν» στη δεκαετία του 50΄!!

Αντίθετα ο Stou που ύστερα από μακρύ χρονικό διάστημα επανεμφανίσθηκε και θέλησε να δοκιμάσει το πόδι του, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση και δυστυχώς θα παρακολουθήσει τον κυριακάτικο αγώνα από την κερκίδα.

Αρχίζει να ανεβάζει στροφές ο Tsobic κι έπειτα από ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα το προηγούμενο δίμηνο, έδειξε στις δύο τελευταίες προπονήσεις να βρίσκει τον καλό του εαυτό και αναγκάζει τον Coach CC να τρίβει τα χέρια του.

Τον αριθμό 23 ζήτησε για τη φανέλα του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της United, προβληματίζοντας την διοίκηση της ομάδας που ήθελε να το αποσύρει για να τιμήσει τον παλαίμαχο άσσο, Giades!!!



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Leo Martos
3) Manoto Kanaki
4) Kontakov
5) Nectarinho
6) Manuel
7) PePe
8) Stafids
9) Stou
10) Savvidi
11) Tsobic
12) Hatzi
13) Coach CC
14) Kostiga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου