Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Τα νέα από τον 4ο επίσημο αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2018-19, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Τρικάλων

Ένα ακόμη βήμα για να επιβεβαιώσει και μαθηματικά την απουσία της από την τελική φάση της Ρόδου έκανε την Κυριακή, 17-3-2019 στην Bee Arena η Pellalaw United, γνωρίζοντας την τρίτη σερί ήττα της στο θεσμό του Πανελληνίου Δικηγορικού Πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά ο θύτης ήταν η ομάδα του Δ.Σ. Τρικάλων η οποία σε αντίθεση με τη United έκανε ένα σημαντικό βήμα στο κυνήγι της πρόκρισης. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, καθώς οι δύο ομάδες ήταν προσεκτικές και δεν ήθελαν να ρισκάρουν, με αποτέλεσμα οι φάσεις στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες (αν εξαιρέσουμε την εμμονή του Pratas να βάλει γκολ απευθείας από κόρνερ!!!) και τους δύο αντιπάλους να έχουν από μία καλή στιγμή κατά σύμπτωση από κεφαλιά λίγο έξω από την μικρή περιοχή, που δεν κατέληξε στα δίχτυα, καθώς αυτή των Τρικάλων την εξουδετέρωσε ο Stafids, ενώ της United ο Tsobic έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Gigi Gatziou. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά κι εκμεταλλευόμενοι την έξοδο του Tsobic, που δέσποζε στην μεσαία γραμμή της United στο πρώτο ημίχρονο, έλεγξαν το κέντρο κι άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί και αυξάνοντας την πίεση τους, κατάφεραν αρχικά στο 78΄ να ανοίξουν το σκορ και στο 90΄ να διπλασιάσουν τα τέρματά τους λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης.

Αγωνιστικά και μη

Άναψαν τα αίματα πριν από την έναρξη του αγώνα, καθώς πιάστηκαν στα χέρια ο Leo Martos με τον Gigi Gatzio, με αφορμή την υποψία που είχε ο πρώτος για υποβολή ένστασης από τον δεύτερο για αντικανονική συμμετοχή του!!!

Τελικά έπειτα από αμοιβαίες εξηγήσεις, οι δύο παίκτες αφού διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούν, τα βρήκαν και φιλήθηκαν σταυρωτά!!!

Φάνηκε να μένουν από δυνάμεις προς το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Pellalaw United κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού δεν ακολούθησαν τις οδηγίες και προτροπές του Hatzi για καλό πρωινό.

Ιδιαιτέρα φιλικός με τον προπονητή και τους παίκτες των Τρικάλων ήταν ο referee της συνάντησης. Μάλιστα το τρίτο ημίχρονο το απόλαυσαν παρέα, ενώ όπως έγινε γνωστό αργότερα προτάθηκε από τους φιλοξενούμενους στον referee να διευθύνει και τον ερχόμενο αγώνα στα Τρίκαλα!!!


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades (δεν αγωνίσθηκε)
3) Manoto Kanaki (δεν αγωνίσθηκε)
4) Angelinho (δεν αγωνίσθηκε)
5) Kontakov
6) Markoulic (έγινε αλλαγή)
7) Ignasievic (δεν αγωνίσθηκε)
8) Giovanni Silva de Economista (μπήκε ως αλλαγή)
9) Nectarinho
10) Manuel
11) Pate (μπήκε ως αλλαγή)
12) PePe (μπήκε ως αλλαγή)
13) Stam (έγινε αλλαγή)
14) Stafids
15) Stojan (δεν αγωνίσθηκε)
16) Stou (δεν αγωνίσθηκε)
17) Savvidi
18) Tsobic (έγινε αλλαγή)
19) Sailor (μπήκε ως αλλαγή)
20) Hatzi
21) Coach CC
22) Leo Martos
23) Kostiga (δεν αγωνίσθηκε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου