Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Τα νέα από τον 8ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο τους Αστυνομικούς Πέλλας

Σχεδόν βέβαιοι (καθότι ερωτιάρηδες) ήταν αρκετοί παίκτες της Pellalaw United ότι μετά την ακύρωση του φιλικού με τους παλαίμαχους του Εδεσσαϊκού θα ακυρωνόταν και το φιλικό με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη 14-2-2018. Έτσι ενώ αρχικά την προηγούμενη μέρα και νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας δήλωσαν συμμετοχή, όταν είδαν ότι αυτό (η ακύρωση του φιλικού) δεν επρόκειτο να συμβεί, έστειλαν μηνύματα κωλύματος της τελευταίας στιγμής!! Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, η ομάδα των Δικηγόρων να εμφανισθεί κουτσή, κουλή και στραβή!!! Την ευκαιρία αυτή εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι αστυνομικοί για να πάρουν την πρώτη τους νίκη στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια και μάλιστα με το ευρύ σκορ 1-4. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο, χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν όμως ν’ ανοίξουν το σκορ με τον Angelinho (έπαιξε με τους αστυνομικούς) να σπάει το τεχνητό οφσάιντ και να νικάει στο τετ α τετ τον Stafids. Στη συνέχεια ο Karatzoti κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Pate και με το σκορ στο 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια. Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε λίγο παραπάνω, οι αστυνομικοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και διπλασίασαν τα τέρματά τους με εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρίδη από τα 35 μέτρα!! Ο Angelinho ήταν αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή στους δικηγόρους κάνοντας με ωραίο αριστερό πλασέ το 1-3 και ο Αλεξανδρίδης και πάλι έκλεισε το σκορ στο 1-4, εκμεταλλευόμενος την κόντρα που κέρδισε συμπαίκτης του σε απόκρουση του Karatzoti.

Αγωνιστικά και μη

Πρόβα ενδεκάδας ενόψει του αγώνα με τα Γιάννινα ήθελε να κάνει ο Coach CC, αλλά τελικά οι πολλές απουσίες βασικών κομματιών του παζλ τον ανάγκασαν να παρατάξει ένα πολύ αδύναμο δημιουργικά σχήμα ανάγκης.

Βλέπει δικηγόρους και αφηνιάζει ο Angelinho πληγώνοντας δύο φορές την Pellalaw United, ενώ παίζοντας με περίσσιο πάθος ήταν και από τους κορυφαίους του παιχνιδιού.

Λίγο βουντού, λίγο προσευχή και ο Ze Elias κατάφερε να «τρυπώσει» στην ενδεκάδα παίρνοντας τη θέση του βασικού φορ, ενώ παραλίγο να πετύχει και γκολ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι..

Με την ελπίδα ότι η «μικρή καθυστέρηση» στην προσέλευσή του, που επικαλέστηκε ο Kontakov δεν θα τον κρατήσει μακριά και από τον αγώνα στα Γιάννινα, ζούνε πλέον οι συμπαίκτες του.

Το βάπτισμα του πυρός πήρε και ο βενιαμίν Papakarmelo, που δοκιμάστηκε με επιτυχία στα αμυντικά χαφ, πλάι στον γερόλυκο Pate, αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Την ενδεκάδα των αστυνομικών που ήταν δέκα παίκτες, συμπλήρωσε ο αλλοδαπός κάτοικος Δροσερού, γνωστός με το προσωνύμιο «Κάτσε», αφού πρώτα του έγινε έλεγχος για τη νομιμότητα των εγγράφων παραμονής του.

Τρυφερό τετ α τετ, είχαν μετά το τέλος του αγώνα Coach CC και Markulic, με τον 53χρονο προπονητή να δηλώνει στον ψιλόλιγνο μέσο ότι τον εμπιστεύεται και δεν χρειάζεται να επικαλείται ιώσεις, κράμπες κλπ, όταν έχει μειωμένη απόδοση!!







Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Karatzoti
4) Angelinho (αγωνίστηκε με τους αντιπάλους)
5) Markoulic
6) Ze Elias
7) Nectarinho
8) Papakarmelo
9) Manuel (δεν αγωνίστηκε, λόγω τραυματισμού)
10) Pate
11) Patetsinez (άρχοντας του αγώνα)
12) Stafids
13) Sailor
14) Hatzi
15) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου