Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Τα νέα από την 22η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018

Βροχερός ήταν ο καιρός στην Πέλλα την Τρίτη και την Τετάρτη, 6 και 7 Φεβρουαρίου 2018. Στην αρχή έπεσε βροχή από δηλώσεις συμμετοχής στην προπόνηση, στη συνέχεια έπεσε βροχή από ακυρώσεις των δηλώσεων συμμετοχής και την ώρα της προπόνησης έπεσε στο γήπεδο του Δροσερού κανονική βροχή από τον ουρανό!!! Το πρόγραμμα της προπόνησης του Coach CC, το οποίο ακολούθησε και το μεσημεριανό τμήμα της ομάδας του τοπικού Μ. Αλέξανδρου, είχε ως στόχο της βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά και της τακτικής. Στο οικογενειακό διπλό οι «μπλε» ήταν εμφανώς καλύτεροι και πέτυχαν εύκολη νίκη με 4-2.

Αγωνιστικά και μη

Τον εαυτό του, την οικογένειά του και όλο του…το σόι έχει «αρρωστήσει», ο Markulic προκειμένου να δικαιολογήσει την απουσία του από τις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας. Μάλιστα όπως ο ίδιος άφησε να διαρρεύσει βρήκε δουλειά ως προπονητής παιδικού τμήματος στίβου, προκειμένου με την αμοιβή αυτή να καλύψει τα αυξημένα έξοδα σε νοσήλια!!!

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Kostiga συνεχίζεται και ο μόνος πλέον που μπορεί να δώσει τη λύση και ο έμπειρος στράικερ να επιστρέψει στις προπονήσεις, είναι ο Giades.

Με χρονοκαθυστέρηση στέλνει τα μηνύματα δήλωσης έκτακτου κωλύματος ο Papakarmelo έτσι ώστε μ’ ένα μήνυμα να πιάσει δύο… προπονήσεις.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Angelinho
4) Kontakov
5) Ze Elias
6) Nectarinho
7) Manuel
8) Pate
9) Hatzi
10) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου