Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τα νέα από τον 2ο επίσημο αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο τον Δ.Σ. Ιωαννίνων

Δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα η ομάδα των Δικηγόρων Πέλλας μέσα στα Γιάννινα και το «θωρηκτό» της Pellalaw United «βούλιαξε» αύτανδρο στην Παμβώτιδα λίμνη, στην πρεμιέρα του 34ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων. Οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη και την ικανότητα να πετύχουν δύο γκολ πολύ νωρίς από στημένες φάσεις στο 10΄ με τον Κρανά και στο 15΄ με τον Μουσαφίρη, εκμεταλλευόμενοι δύο αμυντικές ολιγωρίες της ομάδας της Πέλλας. Στη συνέχεια η Pellalaw United αν και απουσίαζαν δύο βασικά γρανάζια της επιθετικής μηχανής της και είχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, εντούτοις πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο κι έγινε λίγο πιο απειλητική για την εστία των Ιωαννίνων, καταφέρνοντας να μειώσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Tsobic σε 2-1 και να ξαναμπεί και πάλι στο παιχνίδι. Η μείωση του σκορ αναπτέρωσε το ηθικό των παικτών της Πέλλας και αντίστοιχα άγχωσε τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι λίγο πιο ισορροπημένο μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Γιαννιώτες μπήκαν πιο δυνατά, ενώ οι φιλοξενούμενοι, λόγω της κούρασης και της εξόδου ως αλλαγή του Tsobic, ο οποίος μάλλον ήταν ο κορυφαίος της στο α΄ ημίχρονο, δεν μπορούσαν να κρατήσουν για πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια τους, με αποτέλεσμα να δέχονται συνεχώς πίεση. Έτσι στο 60΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Κρανά να φεύγει από ελεγχόμενη θέση offside και μόνος με τον Stafids να πετυχαίνει το 3-1. Έπειτα από το γκολ αυτό το παιχνίδι για τους Γιαννιώτες έγινε πιο εύκολο και το σκορ κρατήθηκε σε χαμηλά επίπεδα μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού χάρη στην πολύ καλή απόδοση του Stafids.

Αγωνιστικά και μη

Παρά την πολλή βροχή και το νερό που έπεσε τις προηγούμενες μέρες και ώρες στην περιοχή, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Ασβεστοχωρίου Ιωαννίνων ήταν μεν βαρύς και ολισθηρός, αλλά σε εξαιρετική από πλευράς λάσπης.

Ωραία φιλοξενία από τους γηπεδούχους σ’ έναν χώρο ιδανικό για γεύμα σύσφιξης, που προσέφερε ωραίους μεζέδες και γιγαντοοθόνη HD για προβολή αγώνων ποδοσφαίρου.

Έλειψε ο Kostiga από το τραπέζι κι έχασε κι αυτός και το …. σκυλί του γείτονα, καθώς μια ολόκληρη πιατέλα από κρεατικά βρέθηκε στο πάτωμα από το γαλάζιο μάτι του Stafids, που ήθελε ν’ αφήσει νηστικούς όσους δεν νήστευαν!!!

Έχασε και ο Giades που δεν ήρθε στα Γιάννινα, καθώς το μαγαζί είχε ως σπεσιαλιτέ τα αγαπημένα του γιγάντια burger με το μαχαίρι…

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Angelinho (αγωνίστηκε ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
3) Kontakov
4) Markoulic (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
5) Nectarinho
6) Zisic (αγωνίστηκε ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
7) Papakarmelo
8) Manuel (δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού)
9) Pate (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
10) Stam
11) Stafids
12) Tool
13) Tsobic (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
14) Sailor (αγωνίστηκε ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
15) Hatzi
16) Coach CC

Φωτογράφος του αγώνα ο Psaric


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου