Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Τα νέα από τον 7ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Δροσερού

Μια «επαγγελματική», όπως χαρακτηρίστηκε, νίκη πέτυχε η Pellalaw United, κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο Δροσερού, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Δροσερού την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018. Η ομάδα των δικηγόρων πέτυχε πολύ νωρίς γκολ με τον Kontakov, αλλά στη συνέχεια είχε μια φλύαρη κατοχή μπάλας, συνοδευόμενη όμως με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, που οφείλονταν στην χαλαρότητα που έβλεπαν το παιχνίδι οι παίκτες της. Μια χαλαρότητα που ήταν εμφανής και στα μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά η εστία του υπηρεσιακού τερματοφύλακα, Captain-Sailor δεν κινδύνεψε καμία φορά, παρά τις φιλότιμες ενέργειες και κινήσεις του Ignasievic που ενίσχυσε την επιθετική γραμμή της τοπικής ομάδας ελλείψει ενδέκατου παίκτη. Έτσι μ’ αυτά και μ’ αυτά και καθώς οι δύο ομάδες στερούνταν επιθετικών εμπνεύσεων και λύσεων το σκορ έμεινε στο 1-0, μας έπιασε το βράδυ και βγήκε το μπλε ματωμένο φεγγάρι….

Αγωνιστικά και μη


Τη μόνιμη χαλαρότητα που έχουν οι παίκτες του διέκρινε από νωρίς και ο Coach CC, γι’ αυτό και πριν από την έναρξη του αγώνα τους επισήμανε ότι τα ψέματα τελειώσανε, οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν και ότι αν θέλουν να πετύχουν κάτι καλό φέτος, θα πρέπει να σοβαρευτούν!! Αυτό ήταν!! Σαν να τους είπε κάντε όσο πιο χαβαλέ μπορείτε!!!

Πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει σε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις έχει δημιουργήσει η αναγραφή στο επίσημο πρόγραμμα του Δικηγορικού Πρωταθλήματος του ονόματος «Γιαννιτσά» στη θέση του επίσημου ονόματος της ομάδας «Δικηγόροι Πέλλας». Ήδη κάποιοι παίκτες από τον Δ.Σ. Έδεσσας, όπως οι Markulic και Zisic εκδήλωσαν την αντίθεσή τους απέχοντας από τον φιλικό αγώνα, ενώ άλλοι άφησαν να διαρρεύσει ότι δεν προτίθενται να συμμετέχουν σε αγώνες του πρωταθλήματος, αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα της Διοργάνωσης, ο Δ.Σ. Έδεσσας φέρεται να μην συμμετέχει!!! Πληροφορίες θέλουν τον Nectarinho, ένα έμπειρο στέλεχος διοργάνωσης διαμαρτυριών που έχουν σχέση με την ονοματολογία, να οργανώνει συλλαλητήριο ενάντια στη μη χρήση του ονόματος «Δικηγόροι Πέλλας»

Από τότε που εκλέχθηκε πρόεδρος ο Captain-Sailor όλο κάτι του τυχαίνει και απουσιάζει από τις δραστηριότητες της ομάδας, με αποτέλεσμα να πει πιο εύκολα θα πιάσω το φεγγάρι, παρά θα έρθω σε προπόνηση. Τελικά χθες τα κατάφερε και τα δύο..

Την τύχη του Τομ Χανκς στην ταινία «THE TERMINAL» φαίνεται ότι είχε ο Stafids, αφού ακόμη περιμένει κάποιον να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και πλέον εκφράζονται φόβοι ακόμη και για κίνδυνο να μην προλάβει τις επίσημες δραστηριότητες της ομάδας, αν δεν βρεθεί κάποιος εθελοντής.


Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki
4) Angelinho
5) Kontakov
6) Ignasievic (αγωνίστηκε με τους αντιπάλους)
7) Nectarinho
8) Manuel
9) Pate
10) Tsobic
11) Sailor
12) Hatzi
13) Coach CC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου