Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Τα νέα από τον 5ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο τον Άγιαξ Πέλλας

Η τελευταία προπόνηση της Pellalaw United μέσα στο 2017 έμελλε να είναι και η πιο απρόοπτη, αφού την Τετάρτη, 27-12-2017, οι παίκτες της ομάδας πήγανε στο γήπεδο του Δροσερού για προπόνηση και βρήκαν τον Άγιαξ Πέλλας να τους περιμένει για φιλικό αγώνα!!! Όχι δεν ήταν μία ακόμη έκπληξη του Coach CC, αλλά για πρώτη φορά στα χρονικά κλείστηκε φιλικός αγώνας την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αντί του συνήθους που είναι να …. ματαιώνεται!! Έτσι παρόλο που τα κουκιά δεν βγαίνανε αφού το τμήμα Έδεσσας έστειλε μοναδικό αντιπρόσωπο τον Pate, σχηματίσθηκε μια ενδεκάδα ανάγκης, για να αντιμετωπίσει τον Αίαντα, ο οποίος με νέο προπονητή στον πάγκο του θα προσπαθήσει να σώσει τη χρονιά και ν’ αποφύγει στο 2018 τον υποβιβασμό στη Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.
Το παιχνίδι είχε πολλά γκολ, όπως αρμόζει σε κάθε αγώνα που διεξάγεται τη γνωστή σε όλους Boxing Day, με τον Άγιαξ τελικά να καταφέρνει να επικρατήσει αφού στο πρώτο ημίχρονο κάποιοι παίκτες της Pellalaw United μπροστά από την αντίπαλη εστία σημάδευαν στον αέρα τα πουλιά και άλλοι στις γωνίες του γηπέδου τα ποντίκια (!!!), ενώ εντύπωση προκάλεσαν τα πονηρά στοιχήματα που παίχθηκαν στην ανάπαυλα!!!

Αγωνιστικά και μη

Ένα μόνιμο χαμόγελο έχει στα χείλη του από χθες ο Giades, αφού στην επιστροφή για Γιαννιτσά έφυγε με δύο κουτιά στην αγκαλιά του που περιείχαν τα αλμυρά κεράσματα του Manuel και τους κουραμπιέδες του Pate.






Με γκολ γιόρτασε ο Manuel την ονομαστική του εορτή, αλλά και την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Απρόοπτο ήταν και το γεγονός ότι ο Kontakov πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας κι έδειξε ότι μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της επίθεσης της Pellalaw United.

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Kontakov
4) Manuel
5) Pate
6) Tsobic
7) Hatzi
8) Coach CC
9) Kostiga
10) Kostigaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου