Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Τα νέα από τον 4ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο την ομάδα των παλαιμάχων της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Ζευγάρωσε τις νίκες της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Pellalaw United, καθώς στον φιλικό αγώνα που διεξήχθη χθες, Δευτέρα,18-12-2017 στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών επικράτησε της ομάδας των παλαιμάχων της Αναγέννησης Γιαννιτσών με σκορ 2-1. Παρά το κρύο και τον βαρύ, λόγω της βροχής, αγωνιστικό χώρο έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, με τους δικηγόρους να έχουν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, εκμεταλλευόμενοι τα περισσότερα τρεξίματα που είχαν ως ομάδα, δείχνοντας όμως και πάλι επιπολαιότητα στην τελική ενέργεια. Το σκορ άνοιξε νωρίς ο Tsobic που εκμεταλλεύτηκε την επιμονή και το κλέψιμο του Pate μέσα στην περιοχή των Παλαιμάχων, ενώ γρήγορα έγινε και το 2-0, καθώς τα τέρματα της Pellalaw United διπλασίασε, με ψιλοκρεμαστό σουτ, ο Kostiga, ο οποίος
διαπιστώνοντας ότι οι παλαίμαχοι διέθεταν «μικρόσωμο» τερματοφύλακα επιχείρησε εύστοχα να τον κρεμάσει. Η επιτυχία που είχε ο Kostiga με το ψιλοκρεμαστό σουτ, άνοιξε την όρεξη του Angelinho και του Markulic, οι οποίοι επιχείρησαν ουκ ολίγες φορές να «κρεμάσουν» τον Stojan (τερματοφύλακας των παλαιμάχων), αλλά o θηριώδης πορτιέρο τους είπε όχι, ενώ ο Angelinho έστειλε και τη μπάλα στο δοκάρι. Εκτός όμως από τους δύο, ο Kontakov ήταν αυτός που έκανε «ήρωα» τον Stojan, αφού δεν μπόρεσε να τον νικήσει σε δύο τετ α τετ που βρέθηκε απέναντί του. Τελικά λίγο πριν από τη λήξη του παιχνιδιού οι Παλαίμαχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 2-1.

Αγωνιστικά και μη

Πολύ έξυπνη αποδεικνύεται η επιλογή της Διοίκησης της Pellalaw United να κλείνει φιλικά παιχνίδια με ομάδες που δεν έχουν παιχνίδια και προπονήσεις στα πόδια τους, καθώς οι συνεχόμενες νίκες ανεβάζουν το ηθικό και την ψυχολογία των παικτών της.

Μετά τη φανέλα των παλαιμάχων του Εδεσσαϊκού, ήρθε η σειρά του Maurinho να φορέσει και τη φανέλα των παλαιμάχων της Αναγέννησης. Μάλιστα ήταν τέτοια η χαρά του, που πήρε τη φανέλα μαζί στο σπίτι του!!!

Τη φανέλα των παλαιμάχων της Αναγέννησης φόρεσε και ο Stojan, ο οποίος βλέποντας πριν από το παιχνίδι ότι θα ζέσταινε τον πάγκο της Pellalaw United, θύμισε στον εκπρόσωπο των παλαιμάχων ότι έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ακαδημία της Αναγέννησης, ενώ έχει παρακολουθήσει από κοντά πάρα πολλούς αγώνες της ομάδας όταν αυτοί που είναι σήμερα παλαίμαχοι αγωνίζονταν σ’ αυτή στην Β΄ Εθνική!!

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Angelinho
4) Kontakov
5) Maurinho (αγωνίστηκε ως αντίπαλος)
6) Markoulic
7) Ze Elias (αγωνίστηκε ως αλλαγή)
8) Nectarinho
9) Pate
10) Stafids
11) Stojan (αγωνίστηκε ως αντίπαλος)
12) Tsobic
13) Hatzi
14) Coach CC (αγωνίστηκε ως αλλαγή)
15) Kostiga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου