Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Τα νέα από τον 1ο επίσημο αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-18, με αντίπαλο την ομάδα του Αριστοτέλη του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης

Δεν τα κατάφερε και φέτος η Pellalaw United κόντρα στον συνήθη αντίπαλό της, Αριστοτέλη του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης, αφού στον αγώνα του 3ου Πανελληνίου Κυπέλου Δικηγορικών Συλλόγων, που διεξήχθη στο γήπεδο της Αξού Πέλλας, το Σάββατο, 2-12-2017, ηττήθηκε με το βαρύ 0-3. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια είναι πλέον σίγουρη!!! Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στον βαρύ, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, όλη την προηγούμενη ημέρα, αγωνιστικό χώρο, ο οποίος όμως παρόλα αυτά ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Σχεδόν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο μέχρι το 43΄ που έγινε το 0-1, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και το 0-0 φυσιολογικό, αφού οι δύο τερματοφύλακες δεν δέχθηκαν ιδιαίτερη πίεση. Στο 43΄ τραυματίσθηκε ο Tool και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Zisic, ο οποίος είχε την ατυχία στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα να πετύχει αυτογκόλ σε βάρος της ομάδας του όταν σε σέντρα παράλληλη του Δέλκου κι ενώ η μπάλα πήγαινε κατευθείαν στην αγκαλιά του Stafids, παρενεβλήθη θέλοντας να τη διώξει σε κόρνερ, αλλά της άλλαξε πορεία και την έστειλε στην εστία της ομάδας του. Το γκολ αυτό με τον τρόπο και στο λεπτό που ήρθε έριξε την ψυχολογία των παικτών της Πέλλας, οι οποίοι όμως πίστεψαν ότι με βάση την εικόνα του παιχνιδιού μπορούν να γυρίσουν το σκορ στην επανάληψη. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, αφού στο 48΄ τραυματίζεται ο σκόρερ Zisic και γίνεται αλλαγή και στο 53΄ ο Kontakov με ένα άτσαλο μαρκάρισμα στην γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής υπέπεσε σ’ ένα αχρείαστο πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Δέλκος. Μετά το 0-2 οι γηπεδούχοι βγήκαν όλοι πιο μπροστά προκειμένου να πετύχουν κάποιο γκολ, αφήνοντας όμως πάρα πολλούς ανοιχτούς χώρους στους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν αρκετές πλέον ευκαιρίες να πετύχουν γκολ σε τετ α τετ, με τον Stafids να τους λέει «όχι», αλλά να πετυχαίνουν τελικά το 0-3 στο 90΄ με τον Καρατζοβαλή με διαγώνιο σουτ, έπειτα από λάθος διώξιμο του Enwsitic.

Αγωνιστικά και μη

Στοίχησε αρκετά στην ομάδα της Pellalaw United η απουσία της τελευταίας στιγμής του Manuel, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, καθώς είναι γνωστή η προσφορά του μοναδικού full back της ομάδας στην επιθετική λειτουργία της.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των αγώνων των δύο ομάδων οι αναπληρωματικοί της Πέλλας ήταν περισσότεροι από αυτούς του Αριστοτέλη, γεγονός που εξηγείται από τη συνεχή μεταφορά παικτών από τη Θεσσαλονίκη στην Πέλλα, καθώς πλέον είναι τρεις οι παίκτες της Pellalaw United που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ετσι εξηγούνται και τα πολλά φιλιά και οι αγάπες στον αγωνιστικό χώρο πριν από το παιχνίδι, αλλά και τα ξαφνικά γλιστρήματα του Giades στη λάσπη όταν πήγαινε να μαρκάρει κάποιον παίκτη του Αριστοτέλη. Μάλιστα ο Giades ήταν τόσο μπερδεμένος που ετοιμάστηκε να απαντήσει εκ μέρους του Αριστοτέλη στο καλωσόρισμα του Pate στο γ΄ ημίχρονο, αλλά τον πρόλαβε ο Λάζαρος και δεν εκτέθηκε περισσότερο!!!

Συγκινητικό ήταν το πάθος που έδειξαν στο λασπωμένο αγωνιστικό χώρο, ο εξηντάχρονος Pate και ο απροπόνητος τελείως Stam, που έβγαλαν ολόκληρο το 90λεπτο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με δύο κιλά λάσπη πάνω του ο καθένας.

Δεν κατάφερε να συνδυάσει την καλή εμφάνιση με νίκη στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Pellalaw United ο Stam.









Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Maurinho (δεν αγωνίσθηκε)
4) Angelinho (μπήκε αλλαγή)
5) Kontakov
6) Markoulic
7) Giovanni Silva de Economista (μπήκε αλλαγή)
8) Ze Elias (δεν αγωνίσθηκε)
9) Nectarinho
10) Zisic (μπήκε αλλαγή)
11) Manuel (δεν αγωνίσθηκε)
12) Pate
13) Patetsinez (δεν αγωνίσθηκε)
14) Stam
15) Stafids
16) Tool
17) Tsobic
18) Paltetsanakis (δεν αγωνίσθηκε)
19) Hatzi
20) Coach CC
21) Kostiga (δεν αγωνίσθηκε)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου