Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Τα νέα από τον 3ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2017-2018, με αντίπαλο τους Αστυνομικούς Πέλλας

Επιτέλους νίκη…Έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες, δύο στους φιλικούς αγώνες και μία στον επίσημο του κυπέλου, ήρθε η ώρα η Pellalaw United να γευθεί τη χαρά της νίκης, κόντρα στη νεοσύστατη ομάδα της αστυνομικής διεύθυνσης Πέλλας, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Δροσερού τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017. Με το ξεκίνημα του αγώνα, οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τους δικηγόρους, οι οποίοι ήταν για μια ακόμη φορά ασυνεπείς στην προγραμματισμένη ώρα συγκέντρωσης και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, έπειτα από ολιγωρία της δικηγορικής άμυνας. Μετά την ψυχρολουσία αυτή, η Pellalaw United στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και ανέλαβε την πρωτοβουλία κι έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά οι παίκτες της ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια, ενώ της ακυρώθηκε και κανονικό γκολ του Markulic ως offside. Στην επανάληψη οι αστυνομικοί, πλην εξαιρέσεων, άρχισαν να μένουν από δυνάμεις και η ομάδα των δικηγόρων άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη και αφού ισοφάρισε με αριστοτεχνικό πλασέ του επανεμφανισθέντα Karatzoti, έπειτα από ωραία ομαδική συνεργασία, πήρε τελικά τη νίκη στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, με πέναλτι που κέρδισε και πάλι ο Karatzoti κι εκτέλεσε εύστοχα ο Angelinho, πικραίνοντας τους συναδέλφους του....

Αγωνιστικά και μη

Απόντες από έναν ακόμη φιλικό αγώνα αρκετοί παίκτες της Pellalaw United, αναγκάζοντας και πάλι τον Coach CC να ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα για να βρει το σχήμα της ενδεκάδας!!!

Ο Karatzoti στην επανεμφάνισή του στην ομάδα των Δικηγόρων, για μια ακόμη φορά ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του και απέδειξε την ικανότητά του στο σκοράρισμα, παρά το γεγονός ότι ο προσωπικός του αντίπαλος (ο οποίος μάλλον είναι πρώην μέλος των ΕΚΑΜ), προσπαθώντας να τον σταματήσει βάλθηκε να τον στείλει στο νοσοκομείο κάνοντας χρήση των γνώσεών του στις πολεμικές τεχνες!!!

Ιδιαίτερο ζήλο και πάθος επέδειξε ο Angelinho φορώντας τη φανέλα της Pellalaw United κόντρα στους συναδέλφους και ... συμπαίκτες του στη νεοσύστατη ομάδα της Αστυνομικής Δνσης Πέλλας, προσπαθώντας να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα της, πληγώνοντάς την!!!

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Manoto Kanaki
3) Angelinho
4) Maurinho
5) Markoulic
6) Nectarinho
7) Pate
8) Stafids
9) Tsobic
10) Hatzi
11) Coach CC
12) Karatzoti
13) Doctor Who

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει εκτάκτως την Πέμπτη, 14-12-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου