Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Τα νέα από τον 8ο επίσημο αγώνα του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βόλου

Με επιθετική τριπλέτα που αποτελούνταν από «δύο γκρίζους λύκους» κι έναν «φαλακρό μάγο», κατέβηκε στον Βόλο για ν’ αγωνισθεί ο Δικαιόπολις απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Δ.Σ. Βόλου, τιμώντας τον θεσμό και σεβόμενος τον αντίπαλο. Όμως ήταν που ήταν το κλίμα στραβό το έφαγε και ο γάιδαρος και τελικά η ήττα κατέληξε βαριά. Με τερματοφύλακα τον συγκινητικό, αλλά μ’ ένα πόδι Sailor, με τους εξηντάρηδες πλέον Maurinho και Kamara ν’ αγωνίζονται ολόκληρο ενενηντάλεπτο έπειτα από πολλά χρόνια, τον Paskuale ν’ αγωνίζεται με πρησμένο δάκτυλο στο πόδι και ολόκληρη την ομάδα να φτάνει στο γήπεδο μόλις πέντε λεπτά πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης, δεν θα μπορούσε ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Δικαιόπολι να περιμένει κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Ο χορός των γκολ ξεκίνησε μόλις στο 1ο λεπτό, όταν ακόμη οι παίκτες των Γιαννιτσών έβγαζαν φωτογραφίες στο πανέμορφο πανθεσσαλικό στάδιο και σταμάτησε περίπου στο 70΄ μ’ ένα υπέροχο αυτογκόλ του Paltetsanakis, ο οποίος μ’ ένα διπλό εναέριο ψαλίδι όπως αυτά που κάνει στον Σύλλογο Κρητών, άφησε άγαλμα τον έτοιμο να πραγματοποιήσει μια θεαματική επέμβαση Sailor.


Αγωνιστικά και μη

Καθυστέρησε να ξεκινήσει από τα Γιαννιτσά η αποστολή αφού χρειάστηκε να γίνουν γνωριμίες μεταξύ των παικτών και του προπονητή.

Χαίρεσαι να παίζεις σε γήπεδα όπως το, ολυμπιακών προδιαγραφών, πανθεσσαλικό στάδιο και ήταν κρίμα που ο Δικαιόπολις δεν κατέβηκε πλήρης στο γήπεδο για να ξεδιπλώσουν οι παίκτες του το ταλέντο τους.

Ο Kamara και ο Maurinho ήταν αυτοί που χάρηκαν το παιχνίδι, με τον πρώτο να εκτελεί ότι στηνόταν έξω από την περιοχή του Βόλου και τον Maurinho να οργώνει το γήπεδο και παραλίγο να χριστεί σκόρερ όταν το πλασέ του έξω από την μικρή περιοχή εξουδετέρωσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, αποτρέποντας την ισοφάριση.

Αντίθετα ο Babinho, ως γνήσιο παοκτσάκι, ακολουθώντας "συνήθειες" των παικτών του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να παίξει ούτε πέντε λεπτά και αποχώρησε με θλάση στο γαστροκνήμιο, παρακολουθώντας τον υπόλοιπο αγώνα από τον πάγκο.

Μέχρι και ο Tanalias "βγήκε από τη ναφθαλίνη", κατά παράβαση των εντολών των γιατρών, αλλά και της συζύγου του, για να βοηθήσει στη συγκρότηση της ομάδας, καθώς δεν ήταν σίγουρο ότι ο Sailor θα μπορούσε να βγάλει ολόκληρο τον αγώνα.


Παρόντες ήταν:

1. Enwsitic
2. Babinho
3. Giades
4. Karatzoti
5. Maurinho
6. Kamara
7. Angelinho
8. Kostiga
9. Paskuale
10. Sailor
11. Paltetsanakis
12. Hatzi
13. Coach CC


1 σχόλιο:

  1. Καλά να είμαστε (σωματικώς και επαγγελματικώς) και να ξαναβρεθούμε...
    Αντ. Μπουρτζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή