Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ο Δικαιόπολις στο 5ο ποδηλατικό διήμερο «Rodopi bike festival» στη Σταυρούπολη της Ξάνθης

Με τη συμμετοχή 110 περίπου αθλητών (σε όλες τις κατηγορίες) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, το 5ο ποδηλατικό διήμερο «Rodopi bike festival» στην πανέμορφη Σταυρούπολη της Ξάνθης, που περιελάμβανε δύο αγώνες ποδηλασίας δρόμου. Το Σάββατο ατομική χρονομέτρηση διαδρομής 14 χλμ και την Κυριακή διπλό αγώνα αντοχής 95 χλμ (για αθλητές με δελτίο) και 51 χλμ για αθλητές κατηγορίας OPEN.
Η τελετή εκκίνησης και απονομής πραγματοποιήθηκε στην κεντρική «πλατανοσκέπαστη» πλατεία του Δημαρχείου της Σταυρούπολης, με άρτια οργάνωση από τον τοπικό ποδηλατικό σύλλογο «Δόξα Σταυροούπολης» και όλους τους χορηγούς που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία ο διήμερος αγώνας.

Ο Δικαιόπολις έδωσε το παρόν στην όμορφη κωμόπολη της Θράκης, με το σύνηθες ποδηλατικό του team (Παλτετσανάκης στα «πεντάλ» και «Tanalias supporting team» στην τεχνική υποστήριξη) με όρεξη και κέφι όπως πάντα, ασχέτως αποτελέσματος. Αυτή τη φορά, ο υπέροχος για ποδηλασία καιρός, στάθηκε σύμμαχος από το πρωί μέχρι το μεσημέρι με τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της αφού τελείωσε ο αγώνας. Στο αθλητικό κομμάτι ο ένας και μόνο συμμετέχων της ομάδας μας κατάφερε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία να βγάλει την πολύ απαιτητική (στο πρώτο κυρίως κομμάτι της) διαδρομή, που περιελάμβανε ανηφόρες με συνεχόμενες κλίσεις συχνά πέρα του 10% που στο δυσκολότερο κομμάτι έφτασαν και στο 20%!!! Τα γνωστά μειονεκτήματα – πλεονεκτήματα του Πάλτε (δυσκολίες στις ανηφόρες, επιθέσεις «αυτοκτονίας» στα κατηφορικά τμήματα) τον έφεραν στην 37η θέση της γενικής του αγώνα των 51 χλμ (πήραν αφετηρία 70 αθλητές) με χρόνο μία ώρα και 47 λεπτά. Κανένα παρατράγουδο και αυτή τη φορά, με την Tanalias supporting team να βοηθάει όπως πάντα διάφορους αγωνιζόμενους όποτε του ζητήθηκε.

Μετά το τέλος του αγώνα η πολυπληθής ομάδα μας (συμμετοχή και των οικογενειών των εμπλεκομένων στον αγώνα) έδωσε αργά το μεσημέρι, βροντερό παρόν σε γνωστή «χασαποταβέρνα» του Παρανεστίου της Δράμας. Τόσο βροντερό, που δεν κατάφερε να επιστρέψει εγκαίρως στα Γιαννιτσά, ώστε να παρευρεθεί στην βάπτιση του νεοφωτισμένου μικρού Χρήστου...

Το επόμενο ραντεβού για τον καθιερωμένο γύρο του Λαγκαδά, στις 5.6.16.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου