Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Τα νέα από την 47η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-2016

Δέκα κομάντο έτοιμοι για όλα, εμφανίσθηκαν στην 47η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολι, για την περίοδο 2015-16, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Τετάρτη, 11-5-2016. Έτσι οι αθλητές του Δικαιόπολι, εκτός από τις ασκήσεις τεχνικής και φυσικής κατάστασης που τους υπέδειξε ο Coach CC, εκτέλεσαν με δική τους πρωτοβουλία και ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης και τακτικής ανορθόδοξου πολέμου. Στο οικογενειακό διπλό ο hatzi φορώντας τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος δεν ήθελε με τίποτα να χάσει, γεγονός που τον οδήγησε σε πολλά νεύρα, που είχαν αποδέκτη κυρίως τη συμπάθειά του, τον Ζιντανοτεράστιο Zidanis.


Αγωνιστικά και μη

Την θέλησή του να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στην ομάδα και για τα επόμενα δέκα χρόνια εξέφρασε στην Διοίκηση ο Kostiga, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς κύκλοι, φίλα προσκείμενοι σ’ αυτόν, έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι φέτος θα είναι η τελευταία του χρονιά.

Αντίθετα ο Paltetsanakis συμπλήρωσε ήδη τα ένσημα που χρειάζονται για την συνταξιοδότησή του και για τον λόγο αυτό παρακολούθησε την προπόνηση, ως απλός παρατηρητής-φωτογράφος.




Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1. Enwsitic
2. Babinho
3. Giades
4. Maurinho
5. Angelinho
6. Kostiga
7. Tsobic
8. Sailor (ως παρατηρητής και τερματοφύλακας)
9. Paltetsanakis (ως παρατηρητής)
10. Hatzi
11. Coach CC
12. Zidanis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου