Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Τα νέα από τους "δανεικούς"

Το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα πέτυχε ο Giades στην πρώτη αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο Δροσερού, δείχνοντας ότι φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά γι' αυτόν και θ’ αφήσει πίσω του τη δυστοκία των περασμένων ετών. Σημάδια συνεχούς βελτίωσης δείχνει και η ομάδα του, τουλάχιστον όσον αφορά την επιθετική της γραμμή, αφού σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, αυτή τη φορά πέτυχε δύο γκολ. Αντίθετα η αμυντική γραμμή δείχνει μια στασιμότητα αφού και πάλι δέχτηκε έξι τέρματα.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Coach CC, αλλά και το Fun Club του Giades, το οποίο δεν σταμάτησε στιγμή να τον επευφημεί, ενώ και ο ίδιος μόλις πέτυχε το γκολ αφού φίλησε τον δικέφαλο στη φανέλα του, έτρεξε στα κάγκελα για να τους το αφιερώσει!!!


Από την άλλη στο μπάσκετ, ο Stojan με τον ΑΟΚ Βεροίας στο τουρνουά της Μελίκης πραγματοποίησε εμφανίσεις που δεν τις λες και άσχημες, ενώ οι αφοί Papaman στο ίδιο τουρνουά δεν αγωνίσθηκαν τελικά με τη φανέλα του Μ. Αλέξανδρου και απ’ ότι φαίνεται και από τις σιβυλλικές δηλώσεις του προπονητή τους, δεν πρόκειται ν’ αγωνισθούν, καθώς μάλλον η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικαιόπολη τους έχει πιο πολύ ανάγκη….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου