Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ο νέος πρωταθλητής του Δικηγορικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε μετά τον προχθεσινό τελικό του 31ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, που διεξήχθη στη Δράμα, αφού ο τίτλος του πρωταθλητή του Δικηγορικού Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος άλλαξε χέρια και …. πόλη και από τον Αρμενόπουλο/Μ. Αλέξανδρο και τη Θεσσαλονίκη, κατηφόρισε στην Αθήνα και στο Σόλωνα. Έπειτα από ένα αμφίρροπο και «άνοστο» πρώτο ημίχρονο, που «φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη» και τις επισκέψεις των δύο ομάδων στα αντίπαλα καρέ να είναι ελάχιστες με τις ευκαιρίες για γκολ ανύπαρκτες, με μόνη εξαίρεση την μεγάλη φάση στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όταν ο Γεωργιάδης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας του Σόλωνα και ν’ ανοίξει το σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην με τους Θεσσαλονικείς να προσπαθούν από την αρχή να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να χάνουν κάποιες μικροευκαιρίες, δεν υπολόγισαν όμως το κρυφό όπλο του
Σόλωνα, που είχε κρυμμένο στη φαρέτρα του ο Σκαρμούτσος και ακούει στο όνομα ΛΑΔΑΚΑΚΟΣ, ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο πέτυχε στο 70΄ ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ. Το γκολ αυτό ανάγκασε τους παίκτες του Αρμενόπουλου/Μ. Αλέξανδρου να ανοιχτούν, με αποτέλεσμα η άμυνά τους να έχει πλέον περισσότερα κενά και στο επόμενο πεντάλεπτο να δεχτεί ακόμη ένα γκολ από τον ίδιο παίκτη σε υποδειγματική αντεπίθεση της ομάδας του Σολώνα. Μετά και το δεύτερο γκολ οι Θεσσαλονικείς κατέρρευσαν και μόνο με σπασμωδικές κινήσεις
επιχειρούσαν να επιτεθούν χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Αντίθετα οι παίκτες του Σόλωνα έχοντας και τον αέρα του 2-0 άρχισαν να βγάζουν πολλές φάσεις με ωραίους συνδυασμούς και άνετα θα μπορούσαν να κάνουν και το 3-0, δεν το κατάφεραν όμως κι έμειναν στα δύο γκολ που τους έδωσαν όμως πανάξια τον τίτλο του πρωταθλητή, τον οποίο πανηγύρισαν έξαλλα στο ημίφως ή μάλλον …. στο σκοτάδι μετά το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Η τεχνική και η διοικητική ηγεσία των Πρωταθλητών.

Οι περιορισμοί στην κίνηση των κεφαλαίων και το ακριβό κόστος λειτουργίας των μεγάλων προβολέων του γηπέδου της Δόξας Δράμας ήταν η αιτία να διεξαχθούν στο ημίφως τα τελευταία λεπτά του τελικού, ενώ και οι φιλότιμες προσπάθειες των ιδιοκτητών γειτονικών διαμερισμάτων δεν ήταν αρκετές να "φωτίσουν" τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Τον άτυπο τίτλο της πολυπληθέστερης παρουσίας ομάδος στις κερκίδες του γηπέδου της Δόξας Δράμας (μετά τους δύο φιναλίστ), κέρδισε ο Δικαιόπολις, καθώς έξι μέλη του ταξίδεψαν από τα Γιαννιτσά και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου