Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Τα νέα από τους "δανεικούς"

Βελτιωμένη εμφανίσθηκε η ομάδα του Giades στον τρίτο επίσημο αγώνα της, κόντρα στον Άρη Αμπελειών, στα πλαίσια της 3ης (τελευταίας) αγωνιστικής του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, καθώς όχι μόνο κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά, αλλά προηγήθηκε κιόλας με 1-0. Δυστυχώς όμως για τον Giades και την ομάδα του δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και στη συνέχεια δέχτηκε έξι τέρματα, με αποτέλεσμα να κλείσει με ήττα τις υποχρεώσεις της για το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας.

4 σχόλια:

  1. Δημοσιογράφος Πίκος Απίκος24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:15 π.μ.

    Τα νέα από τους δανεικούς (συνέχεια):
    α) Τα αδέρφια Πάπαμαν συνεχίζουν τις εντατικές καθημερινές προπονήσεις με την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών για την επικύμενη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.
    β) Καλή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παρουσία του Στόγιαν στο χθεσινό πρώτο φιλικό της ομάδας του (ΑΟΚ Βέροιας) με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης.
    Οι παίκτες του Δικαιόπολις θα βρεθούν αντίπαλοι το Σαββατοκύριακο στο Τουρνουά που διοργανώνει ο Ηρακλής Μελίκης. Αμφίβολη η συμμετοχή του Μανουέλ που υποφέρει από τον σοβαρό τραυματισμό στην φτέρνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν λες "καλή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί" φαντάζομαι τι παλτό θα ήσουν. Πασκουάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασκουαλε τα πόδια είναι βαριά απο την προετοιμασία (αγνωστη λεξη για εσένα), περιμένω το ΣΚ να σε γλεντήσω ( ως γνωστόν είμαι μεγαλος γλεντζες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή