Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Τα νέα από την 2η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2015-2016 (ανανεώθηκε με φωτογραφικό υλικό)

Ένα πρωτότυπο τρόπο για ζέσταμα είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι παίκτες του Δικαιόπολη στη 2η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας για την περίοδο 2015-16, καθώς λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης θ’ αναχωρούσε από τα Γιαννιτσά για την Ειδομένη ένα φορτηγό αυτοκίνητο με τρόφιμα και ρούχα για τους πρόσφυγες που βρίσκονται εκεί. Κι επειδή τα πράγματα ήταν αρκετά (ευτυχώς το αίσθημα της αλληλεγγύης είναι ζωντανό) και τα «πολλά χέρια ευλογημένα» οι εθελοντές του Δικαιόπολη έσπευσαν να βοηθήσουν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο γήπεδο του Πενταπλατάνου για ν’ ακολουθήσουν το πρόγραμμα που εκπόνησε ο Coach CC και είχε ως στόχο την αποκατάσταση από την επιβάρυνση της πρώτης προπόνησης και την βελτίωση στα τελειώματα. Στο οικογενειακό διπλό ήταν φανερή η διάθεση των δύο ομάδων, ιδίως των «κόκκινων», να μην παίξουν άμυνα και ο Kostiga και το Kostigaki βρήκαν την ευκαιρία να σκοράρουν αμφότεροι!! Ο μόνος που φαινόταν να έχει διάθεση ν’ αμυνθεί ήταν ο Tsafta κι αυτός το πλήρωσε με τραυματισμό (ελπίζουμε όχι σοβαρό).

Αγωνιστικά και μη

Τραυματισμό υπέστη τελικά στην πρώτη προπόνηση και ο Mitosevic παρά τις αντίθετες πρώτες εκτιμήσεις και είχε ως συνέπεια την απουσία του από την δεύτερη.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Giades, ο οποίος αφού αρχικά βοήθησε στο κουβάλημα των τροφίμων-ρούχων αλληλεγγύης, δεν κατευθύνθηκε όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες του στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, αλλά σ’ αυτό της Νέας Τραπεζούντας, όπου έκανε προπόνηση η νέα του ομάδα!!!

Βρέθηκε η αιτία που δεν συμμετέχει στις προπονήσεις ο Paltetsanakis, καθώς όπως έγινε γνωστό υποφέρει από κροατικές αϋπνίες, που του στερούν δύναμη και ενεργητικότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από την ίδια πάθηση υποφέρει και ο Tanalias, που έχει κάνει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ενώ αντίθετα ο τρίτος της κροατικής παρέας, ο Sailor, φαίνεται να το έχει ξεπεράσει και παρά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε το καλοκαίρι, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, έστω και με ατομικό πρόγραμμα.


Εξαφανισμένος είναι και ο Stojan και παρά τις προσπάθειες της Διοίκησης δεν κατέστη δυνατόν ν’ ανευρεθεί, καθώς δεν έχει roaming!!!













Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Maurinho
4. Angelinho
5. Kostiga
6. Kill Bill
7. Tsobic
8. Sailor
9. Paltetsanakis (έβγαλε μόνο φωτογραφίες)
10. Hatzi
11. Coach CC
12. Tsafta
13. Kostigaki



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου