Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Φιλικός αγώνας και κοπή πίτας

Βαρύ αναμένεται αύριο το πρόγραμμα για την ποδοσφαιρική ομάδα του Δικαιόπολη, καθώς το μεσημέρι έχει προγραμματισθεί φιλικός αγώνας με την αντίστοιχη ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας για το 2015. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Στις 2:45μμ συγκέντρωση της ομάδας στο Πολύκεντρο για αναχώρηση στο γήπεδο του Σταυρού Ημαθίας. Στις 4:00μμ έναρξη του παιχνιδιού. Η αγωνιστική στολή θα είναι η καινούρια κοκκινόμαυρη με μαύρη κάλτσα. Η ενδυμασία αποστολής θα είναι η καινούρια φόρμα με το μπουφάν (προαιρετικά σκουφάκι).
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, επιστροφή στα Γιαννιτσά και περί τις 7:30μμ γεύμα σύσφιξης και κοπή της πίτας στο εστιατόριο Silver Palace (Παύλου Μελά 21). Στην κοπή της πίτας καλούνται να παραβρεθούν όλα τα μέλη του Δικαιόπολη (παίκτες και μη) και οι σύζυγοι, σύντροφοι ή φίλοι αυτών.

1 σχόλιο:

  1. Διευκρινήσεις για την κοπή της πίτας:
    Η κοπή της πίτας θα γίνει σήμερα, 16-1-2015 στο εστιατόριο Silver Palace (Παύλου Μελά 21).
    Στην κοπή της πίτας καλούνται να παραβρεθούν όλα τα μέλη του Δικαιόπολη (παίκτες και μη) και οι σύζυγοι, σύντροφοι ή φίλοι αυτών.
    Επειδή μιλάμε για την κοπή της πίτας του Δικαιόπολη, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ΜΟΝΟ κοπή πίτας, αλλά στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται ασφαλώς και φαγητό. Επειδή προηγείται το παιχνίδι της ομάδας το μεσημέρι οι παίκτες θα πάνε στο μαγαζί περίπου στις 7:30μμ. Αν κάποιοι θέλουν να έρθουν αργότερα δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς ως γνωστόν τα τραπέζια μας κρατάνε αρκετές ώρες. Την κοπή μπορούμε να την κάνουμε περί τις 10:00μμ. Το κόστος του τραπεζιού και … της πίτας θα το αναλάβουν όλοι οι παρόντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή