Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Τα νέα από τον 8ο φιλικό αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Έδεσσας.

Μια σημαντική, από άποψη ψυχολογίας, νίκη πέτυχε η ομάδα του Δικαιόπολη, στον 8ο φιλικό αγώνα της, για την περίοδο 2014-15, που διεξήχθη την Παρασκευή, 30-1-2015, στο γήπεδο του Προφήτη Ηλία Σκύδρας, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Έδεσσας. Η ομάδα του Δ.Σ. Γιαννιτσών παίζοντας σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού το ποδόσφαιρο που ζητά ο προπονητής της, με κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, πέτυχε μία ευρεία νίκη απέναντι στον κακό της δαίμονα τα τελευταία χρόνια, με σκορ 5-1. Με τις δύο ομάδες να έχουν ελλείψεις στη σύνθεσή τους (η ομάδα της Έδεσσας, είχε περισσότερες), οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι και κατάφεραν να κυριαρχήσουν στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας δύο γκολ με τους Karatzoti και Giades. Στην επανάληψη και στα πρώτα 10΄ θέλησαν να δοκιμάσουν έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού, που μάλλον τους αποσυντόνισε και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 1-2, αλλά στη συνέχεια οι Γιαννιτσώτες έχοντας και περισσότερες δυνάμεις ήταν καταιγιστικοί και πέτυχαν άλλα τρία γκολ με τους Kill Bill (2) και Giades.

Αγωνιστικά και μη

Με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας, επιχείρησαν ν’ απειλήσουν την εστία των Γιαννιτσών οι Εδεσσαίοι, αλλά το «έμπειρο μάτι» του Stojan διάβαζε γρήγορα τη φάση και εξαφάνισε κάθε κίνδυνο





Αν και δεν είχε πολύ όρεξη για μπάλα και περισσότερο ήλθε στον Προφήτη Ηλία, έχοντας στο νου του την προοπτική ότι θα ακολουθήσει τρίτο ημίχρονο στα κοτόπουλα του Πόλυ στο Μαυροβούνι, εντούτοις ο Paltetsanakis, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας στη θέση του προδότη Manuel, ο οποίος, λίγο πριν το δείπνο του σε εξωτική τοποθεσία, έχοντας τις τύψεις να του βαραίνουν το στομάχι, επικοινώνησε τηλεφωνικά μετά το παιχνίδι για να πληροφορηθεί το σκορ.



Μέχρι και το αίμα του δίνει για την ομάδα ο Kostiga, αλλά το γεγονός αυτό δεν συγκινεί τον Giades, που έχει πάντα να πει μια «καλή κουβέντα» γι’ αυτόν….





Παρόντες ήταν:

1. Giades
2. Zahovic
3. Katatzoti
4. Kostiga
5. Kill Bill (αγωνίστηκε στο β΄ ημίχρονο)
6. Lazo
7. Lukic
8. Sailor
9. Paltetsanakis
10. Hatzi
11. Stojan
12. Coach CC
13. Chris
14. Alexis

3 σχόλια:

  1. Πάλι μάτια έβγαλε αυτός ο Στόγιαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγνος οπαδος Δικαιοπολη4 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:46 π.μ.

    Κερδισε η ομαδα χωρις τον Μανουελ; Ειστε σιγουροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταξιδιωτικός πράκτορας4 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:59 π.μ.

      Τώρα γύρισες από τις διακοπές σου εσύ;

      Διαγραφή