Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Τα νέα από τον 5ο φιλικό αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα του Φίλιππου Πενταπλατάνου.

Με σημαντικές ελλείψεις, παρατάχθηκε η ομάδα του Δικαιόπολη στον 5ο φιλικό αγώνα της για την περίοδο 2014-15, που διεξήχθη την Δευτέρα, 5-1-2015, στον Πενταπλάτανο, με αντίπαλο τον τοπικό Φίλιππο. Οι ελλείψεις αυτές και κυρίως η απουσία κανονικού τερματοφύλακα, είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, παρά την καλή γενικά εικόνα της, να γνωρίσει ακόμη μία φιλική ήττα, αυτή τη φορά με σκορ 4-0 και να προβληματίσει τους ιθύνοντές της για το πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση, με την έλλειψη τερματοφύλακα, καθώς ο μεν koulio περιμένει την άνοιξη για να …. ανθίσει, ο δε σούπερ τερματοφύλακας που υποσχέθηκε ο giades είναι εξαφανισμένος.
Απών και πάλι ο GeroPalte, ο οποίος αν και αυτή τη φορά εμφανίσθηκε στο γήπεδο, δεν κατάφερε τελικά να ξεντυθεί και να βάλει αθλητική περιβολή, φοβούμενος το πολύ κρύο και το δυνατό παγωμένο αέρα. Αντίθετα το άλλοτε ατρόμητο λιοντάρι και νυν γατάκι ο Manuel, έσφιξε τα δόντια και φοβούμενος τυχόν άσχημα σχόλια σε βάρος του αγωνίσθηκε κανονικά.

Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Zahovic
5. Kostiga
6. Kill Bill (αντικαταστάθηκε στο 5΄ λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα)
7. Lazo
8. Sailor
9. Paltetsanakis (δεν αγωνίσθηκε)
10. Stojan (δεν αγωνίσθηκε, πληρώνεται για να παίζει μπάσκετ)
11. Coach CC (αγωνίσθηκε ως τερματοφύλακας)
12. Rekouli (αγωνίσθηκε αν και δεν προβλεπόταν κάτι τέτοιο)
13. Alex

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου