Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τα νέα από τον 6ο φιλικό αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας.

Δεν ανέδειξε νικητή ο 6ος φιλικός αγώνας της ομάδας του Δ.Σ. Γιαννιτσών για την περίοδο 2014-15, που διεξήχθη την Παρασκευή, 16-1-2015, στον Σταυρό Ημαθίας, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας, καθώς οι δυο αντίπαλοι δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ κι έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία. Λίγες ήταν οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με την ομάδα των Γιαννιτσών να χάνει ίσως τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη γκολ, με αποκορύφωμα την τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Giades, που ήταν και ο μοιραίος παίκτης για τους φιλοξενούμενους, ξεκινώντας από την μεσαία γραμμή και πλάγια, διένυσε περίπου 60 μέτρα διαγώνια, κι ενώ στο μέσο της διαδρομής είχε ήδη ανάψει το λαμπάκι της βενζίνης, κατάφερε με ωραίες τρίμπλες να ξεπεράσει τρεις αμυντικούς και να πλασάρει εύστοχα μεν, άψυχα δε τον Βεροιώτη τερματοφύλακα στέλνοντας τη μπάλα αργά και βασανιστικά προς τα δίχτυα. Όμως κάποια ανώτερη δύναμη δεν ήθελε να χρισθεί σκόρερ ο Giades και ο αμυντικός των γηπεδούχων που τον ακολουθούσε κατάφερε να την διώξει λίγο πριν περάσει από την γραμμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος η εστία του Δικαιόπολη έμεινε ανέπαφη, γεγονός που δείχνει ότι η άμυνα της ομάδας αρχίζει να δένει.

Αγωνιστικά και μη


Ο Γιαννιτσώτης Soupinho ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Βέροιας, o οποίος επέδειξε ιδιαίτερο πάθος θέλοντας να δείξει στην Διοίκηση του Δικαιόπολη ότι έπραξε κακώς που τον έστειλε δανεικό στην ομάδα της Βέροιας.





Θα κατεβάσω τα στόρια σήμερα και θα με παρακαλάνε να παίξω τερματοφύλακας, σκεφτόταν πριν από το παιχνίδι ο θηριώδης σέντερ.





Θηρίο στο κλουβί ο Dani δεν μπόρεσε να βοηθήσει μέσα στο γήπεδο, έβγαλε όμως τις αναγκαίες για το ρεπορτάζ φωτογραφίες.








Παρόντες ήταν:


1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Zahovic
5. Karatzoti
6. Maurinho
7. Kostiga
8. Kill Bill
9. Lazo
10. Manuel
11. Sailor
12. Stojan
13. Coach CC

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τρίτη, 20-1-2015 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.



2 σχόλια:

  1. Εξωτερικός παρατηρητής21 Ιανουαρίου 2015 στις 9:42 π.μ.

    Η άμυνα καλά πάει, η επίθεση δεν βλέπω να κάνει κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγάλτε δελτίο στον Ντάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή