Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Τα νέα από την πρεμιέρα του χορευτικού τμήματος του Δικαιόπολη

Με μεγάλη (μη αναμενόμενη) συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 19-11-2014 η πρεμιέρα των μαθημάτων χορού στο νέο χορευτικό τμήμα του Δικαιόπολη. Μάλιστα αν οι παρόντες παίζανε ποδόσφαιρο θα μπορούσαν να κάνουν κανονικό διπλό, αφού συγκεντρώθηκαν δύο ενδεκάδες, μία αποτελούμενη από γυναίκες και μία από άνδρες.
Υπό την καθοδήγηση ενός πολύ καλού δασκάλου, οι επίδοξοι χορευτές του νέου τμήματος, χόρεψαν (ή κάποιοι προσπάθησαν να χορέψουν) επί μία και πλέον ώρα στους ρυθμούς της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και στη συνέχεια όλοι μαζί πραγματοποίησαν «επίθεση» στις αλμυρές και γλυκιές λιχουδιές, που έφεραν μαζί τους εθελόντριες χρυσοχέρες.


Κάποιοι βέβαια φρόντισαν να δοκιμάσουν τις λιχουδιές πριν από τον χορό, καθώς κατά την λαϊκή ρήση «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει»…





Με την πετσετούλα του (για τον ιδρώτα) ήρθε ο Παλτετσανάκης δείχνοντας την εμπειρία, που έχει σε ανάλογες εκδηλώσεις.






Η επόμενη συγκέντρωση θα γίνει και πάλι την Τετάρτη στις 9:00μμ στον ίδιο χώρο


2 σχόλια:

  1. Ανεξάρτητος παρατηρητής20 Νοεμβρίου 2014 στις 2:18 μ.μ.

    Μπράβο.
    Μια πολύ καλή αρχή για το νέο τμήμα του Δικαιόπολη. Πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα υπάρχουν ακόμη περισσότερες συμμετοχές. Από τις φωτό, φαίνεται πως το κέφι δε λείπει (και η όρεξη βέβαια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλτε(πετσετ-)τσανάκης21 Νοεμβρίου 2014 στις 12:17 μ.μ.

    M' αρέσει που και το ρεπορτάζ του Hatzigoal που το βλέπει το πράγμα πάντα υπό το πρίσμα του ποδοσφαίρου (βλέπε "δύο ενδεκάδες" κλπ).

    Το θετικό είναι ότι στη πρώτη συνάντηση έδωσε το παρόν μεγάλος αριθμός συναδέλφων και μη, τόσος που νομίζω ότι αποτελεί πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο για το μέλλον. Και να αναφέρω (για τους περισσότερους που πιθανόν να μη το γνωρίζουν) ότι τέτοια πολυπληθή ομάδα δύσκολα την συναντάς ακόμη και σε χορευτικούς συλλόγους με ιστορία ετών... Η διαφορά στον Δικαιόπολη είναι ότι το κλίμα δεν έχει καμία σχέση με άλλους χορευτικούς συλλόγους, καθώς κατά κανόνα οι σχέσεις είναι κάπως (να μη πω πολύ) απρόσωπες, αφού όλο το πράγμα δε ξεκινά από μια παρέα, αλλά από ενδιαφέρον για τον παραδοσιακό χορό.
    Ας κρατήσουμε λοιπόν την όρεξή μας ζωντανή για την επόμενη φορά κι είμαι σίγουρος ότι μετά από λίγο καιρό, θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και παραστάσεις... Ήδη εντόπισα κάποια "ταλεντάκια" που η παραδοσιακή στολή θα τους πηγαίνει "γάντι"...

    Επίσης δε μπορώ να μην κάνω κι εγώ μνεία στα πολλά εδέσματα, όλα γευστικότατα (μακάρι να καθιερωθούν...), με μια ιδιαίτερη μνεία, στα τρουφάκια της συναδέλφου Ζωής, που για τα δικά μου δεδομένα "άγγιξαν την τελειότητα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή