Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Τα νέα από την 11η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας με ….. όλα τα μέρη του σώματος περιείχε το πρόγραμμα της 11ης προπόνησης της ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-15. Το κέφι και η διάθεση των παικτών βρέθηκε στα ύψη, γεγονός στο οποίο βοήθησαν και οι αστείες εικόνες που προκαλούσαν οι προσπάθειες των παικτών να εκτελέσουν τις ασκήσεις ελέγχου της μπάλας. Στο οικογενειακό διπλό η ομάδα των «κιτρίνων» υποτίμησε τους «πολύχρωμους», με αποτέλεσμα να δεχθεί γρήγορα και εύκολα τρία γκολ και όταν στη συνέχεια σοβαρεύτηκε και προσπάθησε να ανακάμψει πέτυχε μεν ένα καταπληκτικό γκολ, αλλά τελικά δεν της έφτασε ο χρόνος… .

Αγωνιστικά και μη

Σούπερ σέντερ φορ ο Kostiga, αν και είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, κατάφερε να πετύχει τα τέσσερα από τα τρία γκολ της ομάδας του στο οικογενειακό διπλό.




Τον φθόνο και τη ζήλεια αρκετών κέρδισε ο Hatzi με το εκπληκτικής ομορφιάς και τεχνικής γκολ που πέτυχε και δίδαξε στα γατάκια «δήθεν» σκόρερ της ομάδας, πως πρέπει να βάζουν το κεφάλι τους για να πετύχουν γκολ.




Μάγεψε και στις ασκήσεις ελέγχου της μπάλας ο Hatzi, κι ενώ όλοι είχαν από μία μπάλα, αυτός χρησιμοποιούσε δύο!!!





Για δεύτερη συνεχόμενη φορά έριξε «κατασκοπευτικές» ματιές ο Μίμης και φοβήθηκε τόσο πολύ με αυτά που είδε, που αναγκάστηκε να ζητήσει αναβολή επ’ αόριστον του φιλικού αγώνα μεταξύ του Δικαιόπολη και του Φίλιππου.





Έπεσαν και πάλι κορμιά και φούσκωσαν οι κοιλιές στο γεύμα σύσφιξης που ακολούθησε, γεγονός που ανάγκασε τον Coach CC, που πέρασε τυχαία έξω από το ταβερνείο, να δείξει την κόκκινη κάρτα στα παρευρισκομένους, αφού βλέπει ότι ο κόπος του να φτιάξει μια ομάδα μοντέλο, θα πάει χαμένος λόγω των διατροφικών ... ατασθαλιών!!!




Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Giades
3. Zahovic
4. Karatzoti
5. Maurinho
6. Angelinho
7. Kostiga
8. Lazo
9. Manuel
10. Sailor
11. Paltetsanakis
12. Hatzi
13. Coach CC
14. Liako
15. Alex

Η επόμενη προπόνηση μάλλον θα γίνει την Τρίτη, 4-11-2014 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου