Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Τα νέα από τον 3ο φιλικό αγώνα της ομάδας του Δικαιόπολη για την περίοδο 2014-15, με αντίπαλο την ομάδα του «Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών - Πατριαρχείο»

Την ήττα γνώρισε στον τρίτο φιλικό της αγώνα, για τη φετινή περίοδο η ομάδα του Δικαιόπολη, καθώς την Τετάρτη, 26-11-2014, στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Μακεδονικού, στον Πλατανότοπο, έχασε από τον «Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών – Πατριαρχείο» με 5-2. Αυτή τη φορά το καλό της ημίχρονο ήταν το πρώτο, όπου αν και το σκορ ήταν 2-2, ήταν καλύτερη του αντιπάλου της. Στην επανάληψη όμως οι πολλές αλλαγές στην ομάδα, μάλλον δημιούργησαν πρόβλημα στην ομοιογένειά της, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι το νεαρό της ηλικίας τους και το γεγονός ότι στα τελευταία λεπτά αγωνίζονταν με δύο παίκτες παραπάνω, να πετύχουν τρία γκολ, χωρίς να δεχθούν κανένα και να επικρατήσουν τελικά εύκολα με 5-2.

Αγωνιστικά και μη

«Καψόνι» φάνηκε ότι έκαναν οι γηπεδούχοι στους παίκτες του Δικαιόπολη και τους άφησαν να περιμένουν μισή ώρα όρθιοι και κλειδωμένοι έξω από το γήπεδο, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι υπήρξε παρεξήγηση στον καθορισμό της ώρας.


Στο σκοτεινό γήπεδο, με τον ελλιπή φωτισμό, έλαμψε το άστρο του Kostiga, ο οποίος αγωνιζόμενος ως σέντερ φορ, αν και ήταν φανερό ότι δεν έβλεπε τίποτα, εντούτοις κατάφερε να σκοράρει δις και να αποτελέσει την μοναδική αξιόπιστη λύση στην επίθεση της ομάδας του Δικαιόπολη.




Στον αντίποδα, μοιραίος ήταν ο Dani, που αντικατέστησε τον Kostiga στη θέση του σέντερ φορ και σε δύο περιπτώσεις τετ α τετ, είχε πολύ κακές επιλογές και απογοήτευσε τον μέντορά του, Giades, που εκείνη την ώρα έκανε ζεστό μπάνιο στο σπίτι του.



Ένταση δημιουργήθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα του «Πατριαρχείου» ν’ αρνείται κατηγορηματικά (δεν πουλάω την ομάδα!!!) να καθίσει κάτω από τα δοκάρια του «Δικαιόπολη», που κι αυτή τη φορά αγωνίστηκε χωρίς να έχει στη σύνθεσή της «πορτιέρο», αφού ο Koulio, προτίμησε τη ζεστασιά του παρακείμενου γυμναστηρίου, από το κρύο και λασπωμένο γήπεδο του Πλατανότοπου.



Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho (μπήκε ως αλλαγή)
3. Giades (έγινε αλλαγή)
4. Zahovic
5. Karatzoti
6. Maurinho(έγινε αλλαγή)
7. Angelinho
8. Tanalias(δεν αγωνίστηκε)
9. Kostiga (έγινε αλλαγή)
10. Kill Bill (αγωνίστηκε τερματοφύλακας στο πρώτο)
11. Lazo
12. Manuel (έγινε αλλαγή)
13. Sailor
14. Paltetsanakis
15. Hatzi (δεν αγωνίστηκε)
16. Coach CC
17. Dani (μπήκε ως αλλαγή)
18. Alex (μπήκε ως αλλαγή)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου