Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τα νέα από τον 2ο φιλικό αγώνα της ομάδας του Δικαιόπολη για την περίοδο 2014-15, με αντίπαλο την ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

«Πονοκέφαλο» έφερε στον Coach CC, ο 2ος φιλικός αγώνας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-15, με αντίπαλο την ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 12-11-2014 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Η αιτία δεν ήταν η κακή εμφάνιση της ομάδας (και πάλι, όπως και στον πρώτο φιλικό αγώνα) στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ότι είχε στη διάθεσή του πολλούς παίκτες και σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, η ενδεκάδα δεν ήταν έτοιμη!!! Φέτος, όπως φαίνεται, ο προπονητής της ομάδας θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει τη δυνατότητα να έχει πολλές επιλογές για την ενδεκάδα και να διαλέγει παίκτες ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγώνα, αλλά και την ετοιμότητα του κάθε παίκτη.
Στα του αγώνα τώρα, η ομάδα του Δικαιόπολη είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με πολλές λάθος μεταβιβάσεις, αλλά και λάθος τοποθετήσεις των παικτών της στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η ομάδα της Πυροσβεστικής, που φαινόταν να «πατάει» καλύτερα στο γήπεδο, να προηγηθεί στο σκορ με 2-0 εκμεταλλευόμενη απόλυτα τις δύο τελικές προσπάθειες που πραγματοποίησε. Στην επανάληψη τα πράγματα για τον Δικαιόπολη βελτιώθηκαν αισθητά και παρά το γεγονός ότι δέχτηκε και πάλι δύο «φθηνά» γκολ, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και πέτυχε τελικά επτά τέρματα, καταφέρνοντας να πετύχει την πρώτη του νίκη, με σκορ 7-4.

Αγωνιστικά και μη

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι τρεις «δανεικοί» της ομάδας του Δικαιόπολη, με τη φανέλα της Πυροσβεστικής, με τον Paltetsanakis να είναι και ο μοναδικός αήττητος και στα δύο ημίχρονα, αφού στο δεύτερο άλλαξε στρατόπεδο και αγωνίστηκε με τον Δικαιόπολη.

«Σαν το καλό κρασί που ωρίμασε μέσα σε δρύινο γαλλικό βαρέλι και τώρα βγήκε για σερβίρισμα», δείχνει φέτος ο Lazo, που κάλυψε ιδανικά τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα της ομάδας της Πυροσβεστικής, αναγκάζοντας τον επικεφαλής της, να μην του επιτρέψει να εγκαταλείψει την ομάδα του στο ημίχρονο και να τον κρατήσει μέχρι τέλους!!

Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Zahovic
5. Karatzoti
6. Maurinho
7. Angelinho
8. Kostiga
9. Kill Bill
10. Lazo
11. Anadam
12. Manuel
13. Paskuale
14. Sailor
15. Paltetsanakis
16. Hatzi
17. Coach CC
18. Dani

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΟΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΤ/ΚΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΝΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή