Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η μυστική αποστολή του Προέδρου

Σε μυστική αποστολή θα βρίσκεται το επόμενο τριήμερο ο Πρόεδρος, αναχωρώντας για άγνωστο προορισμό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του mi ta paratate, θα βρίσκεται κάπου στην ορεινή Ρούμελη, από όπου θα προσπαθήσει να αποκτήσει και να μεταφέρει βελτιωμένη τεχνογνωσία για τον τρόπο οργάνωσης της εκδήλωσης λήξης του δικαστικού έτους, όπως την διοργανώνει μακρινός μικρός Δικηγορικός Σύλλογος, με τον οποίο επίκειται αδελφοποίηση, με εκδρομή που εδώ και καιρό φημολογείται και είναι στα σκαριά.
Παρά την μυστικοπάθεια του Προέδρου (που προσπαθεί να κάνει έκπληξη στα μέλη του), ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του mi ta paratate, Πίκος Απίκος, ανακάλυψε ότι ο συγκεκριμένος Δικηγορικός Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο εδώ και 15 χρόνια υπαίθριο γλέντι - συνεστίαση για την λήξη του δικαστικού έτους, σε ειδυλλιακό ορεινό χωριό, με σούβλες και κλαρίνα, στην κεντρική πλατεία του χωριού, δίπλα σε κρυστάλλινα τρεχούμενα νερά και κάτω από πανύψηλα αιωνόβια δέντρα. Γλέντι που κρατάει μία ολόκληρη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Αποστολή του Προέδρου είναι (αφού απολαύσει τις σούβλες!!!) να αποκτήσει και να μεταφέρει το νόου-χάου παρόμοιων εκδηλώσεων (με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των αντίστοιχων εκδηλώσεων του Συλλόγου μας), αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για την αδελφοποίηση και την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των δύο Συλλόγων, καθώς και την διοργάνωση της σχετικής εκδρομής στο άμεσο μέλλον. Παρά την μυστικότητα της αποστολής του Προέδρου, από το όλο event το mi ta paratate θα έχει αποκλειστικό και πλούσιο ρεπορτάζ και φωτογραφίες, την επόμενη εβδομάδα, χάρη στην επιστράτευση φημισμένου "παπαράτσι", ειδικευμένου σε αντίστοιχες αποστολές.

2 σχόλια:

  1. Η εκδρομή του Δ.Σ.Γ. στο Καρπενήσι (αν έχω καταλάβει καλά) είναι μεγαλύτερο σήριαλ και από το ομαδικό ασφαλιστήριο..μόνο να διαμαρτύρεστε ξέρετε..μας φάγατε τα αυτιά στην τελευταία Γενική Συνέλευση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή