Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Τα νέα της 4ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Ο καυτός φθινοπωρινός ήλιος, που βγήκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 16-10-2013, μετά και το αποτυχημένο βουντού για βροχή των παικτών, που δεν ήθελαν να γίνει η προπόνηση, αντί να φτιάξει τη διάθεση για μπάλα και τρέξιμο, έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα και όλο το πρόγραμμα της προπόνησης εκτελέστηκε σε νωχελικούς ρυθμούς. Βέβαια σ’ αυτό συντέλεσε και η ανυπαρξία πρωτότυπων ασκήσεων, λόγω της ξαφνικής απουσίας του Χατζηπαρά, έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον πυρηνάρχη του Πενταπλατάνου, ο οποίος εκτελούσε εντολές του Κώστιγκα, επιχειρησιακού αρχηγού των ταγμάτων εφόδου Γιαννιτσών και Περιχώρων. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε και ο επιτελικός και πολιτικός αρχηγός της οργάνωσης, Καμαρά, με δηλώσεις του στο MEGA, ενώ άμεση ήταν και η επέμβαση της Αστυνομίας, που ήρθε για να ερευνήσει για την ύπαρξη τυχόν αξιόποινων πράξεων.
Παρά την νωχελικότητα που επέδειξε το σύνολο σχεδόν των παικτών, το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε και περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατάσεις, ασκήσεις τεχνικής, διατήρηση μπάλας, σουτ και 60΄ «οικογενειακό» φιλικό με τους επίλεκτους, στο οποίο η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε από τραγική έως υποφερτή στο πρώτο ημίχρονο, αν και δεν έλειψαν οι ωραίοι συνδυασμοί, ενώ στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν κάπως καλύτερα, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες μπερδεύτηκαν όταν κάποια στιγμή προσπάθησαν να παίξουν με ένα νέο σύστημα διάταξης της ομάδας, που επινόησε ο Κώστιγκα, με ένα στόπερ και δύο φορ, που ένας «βγαίνει» ως κρυφός στόπερ!!!
Για μια ακόμη φορά ο Sailor κατέβασε τα ρολά από τη θέση του υπηρεσιακού τερματοφύλακα, ενώ παραδίδοντας μαθήματα ευγένειας, έδειξε πώς μπορείς να ζητήσεις κάτι από συμπαίκτη σου χωρίς να γκρινιάξεις («…θα προλάβεις να γυρίσεις όταν θα επιτεθούν οι αντίπαλοι;;»)

Παρόντες ήταν:
1. Ενωσίτιτς
2. Μπάμπιτς
3. Giades
4. Μαυρίνιο
5. Καμαρά
6. Κώστιγκα
7. Kill Bill
8. Sailor
9. Παλτετσανάκης
10. Χάτζι

Η επόμενη προπόνηση μάλλον θα γίνει την Παρασκευή, 18-10-2013, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη, 23-10-2013 υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με την Έδεσσα, στον παλιό Άγιο Αθανάσιο (Καϊμακτσαλάν).

4 σχόλια:

  1. Αγνός φίλος ομάδας17 Οκτωβρίου 2013 στις 1:03 μ.μ.

    Άμα αρχίσαμε να κάνουμε προπονήσεις με την συνοδεία αστυνομικών κατάλαβα...
    Καλύτερα με τα βουντού του Christiano!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άν αρχίσατε να έχετε πυρηνάρχες κα τάγματα εφόδου στις προπονήσεις...πολύ σύντομα θα δούμε και τον Κομαντάντε να επιστρέφει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, ο γιαντες πρέπει να ήταν από τους λίγους πρόθυμους να προπονηθούν σκληρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρατηρητής φωτογραφιών17 Οκτωβρίου 2013 στις 8:39 μ.μ.

    Μήπως εννοείς "από τους καθόλου πρόθυμους έστω κι απλά να προπονηθούν";

    ΑπάντησηΔιαγραφή