Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τα νέα της 2ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Με την επιστροφή της ομάδας του Δικαιόπολις, για τις προπονήσεις της, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, επέστρεψαν και τα χαμογέλα στους παίκτες, καθώς φαίνεται ότι «τα κουκιά βγαίνουν». Μάλιστα οι υπεύθυνοι της τοπικής ομάδας δείχνοντας την στήριξή τους, προς την ομάδα μας, εκτός της παραχώρησης του γηπέδου, τοποθέτησαν πέριξ αυτού και ψησταριές, ευελπιστώντας ότι με το δέλεαρ του bbq θα έρθουν περισσότερα «κουκιά» στις προπονήσεις. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο Kill Bill, γνωστός χορτοφάγος, ζήτησε από τον Μαυρίνιο, μόλις βγάλει τη φετινή γράπα να
οργανωθεί το ανάλογο τσιμπούσι. Στα αγωνιστικά τώρα μπορεί να μην ήρθαν στην προπόνηση οι νέοι - παλιοί παίκτες, που είχαν υποσχεθεί ότι θα έρθουν, αλλά εμφανίσθηκαν οι επίλεκτοι - πρώην πελάτες, οι οποίοι «μυρίστηκαν ψητό» και ήρθαν κι έτσι αφού πραγματοποιήθηκε ένα ελαφρύ πρόγραμμα που περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατάσεις, ασκήσεις τεχνικής και διατήρηση μπάλας στο τέλος είχαμε 60΄οικογενειακό (τόσες φορές που έχουμε παίξει με τους επίλεκτους είναι πλέον της οικογενείας) διπλό, στο οποίο φάνηκε ότι ο Μπάμπιτς ή Μπαμπίνιο, παρά την μακρόχρονη απουσία του, παραμένει ένα καθαρό φουλ μπακ, που παίζοντας στην αριστερή πτέρυγα είχε πολύ καλή συνεργασία με τον giades, τον οποίο μάλιστα ανάγκασε να παίζει και άμυνα. Εντύπωση προκάλεσε και το νέο στυλ τρεξίματος του Παλτετσανάκη με έναν πολύ μικρό διασκελισμό, που οφείλεται μάλλον στη συνήθεια που έχουν αποκτήσει τα πόδια του κάνοντας πετάλι και καταπίνοντας χιλιόμετρα με το ποδήλατο!!!
Παρόντες ήταν:
1) Μπάμπιτς ή Μπαμπίνιο
2) Giades
3) Μαυρίνιο
4) Κωστίγκα
5) Kill Bill
6) Παπαντάμ
7) Sailor
8) Παλτετσανάκης
9) Χάτζι
10) Γάμπριτς

Και εννέα επίλεκτοι-πρώην πελάτες.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη, 9-10-2013 κα πιθανόν από την επόμενη εβδομάδα να πραγματοποιούνται δύο προπονήσεις, η μία εκ των οποίων πιθανόν να είναι βραδυνή.

1 σχόλιο:

  1. Έστω το ενδιαφέρον της ομάδας για τα "γεύματα σύσφιξης" να αναπτερωθεί...
    Κάτι θα είναι κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή