Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Τα νέα της 3ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολις για την περίοδο 2013-14

Με πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε η 3η προπόνηση της ομάδας του Δικαιόπολις, την Τετάρτη, 9-10-2013 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου κι έστειλε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια. Αν και αρχικά υπήρξε φόβος ότι δεν θα μαζευτούν πολλά «κουκιά», τελικά συμπληρώθηκε μία δεκάδα που εκτέλεσε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα προπόνησης, που εκπόνησαν, ο Χατζηπαράς και ο Κώστιγκα, από κοινού και ξεχωριστά ο καθένας, συναγωνιζόμενοι ποιος θα προτείνει την πιο ενδιαφέρουσα άσκηση. Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλάμβανε κορόιδο (όταν ακόμη τα κουκιά ήταν λίγα), τρέξιμο με τέσσερα πενηντάρια ανοίγματα, ασκήσεις τεχνικής βελτίωσης στην πάσα, στο κοντρόλ, στις κεφαλιές κλπ, διατήρηση μπάλας
και οικογενειακό διπλό με αντιπάλους τους επίλεκτους, οι οποίοι για μια ακόμη φορά παραβρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας μας. Η πολύ καλή διάθεση που υπήρχε απ’ όλους καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης, φάνηκε και στο διπλό, όπου η ομάδα αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο (11 εναντίον 12) πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο, με σωστή ανάπτυξη και ωραίους συνδυασμούς.
Ανεξήγητη γκρίνια από τον Κώστιγκα προς τους αντιπάλους, καίτοι σκόραρε και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ως φουνταριστός.
Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Καμαρά, με το μαγικό πόδι, αν και στο β΄ ημίχρονο έμεινε από μπαταρία και δεν είχε φορτιστή μαζί του.
Το ‘πε και το ‘κανε ο Παλτετσανάκης και ήρθε με το ποδήλατο στην προπόνηση, αυτό όμως του κόστισε επιπλέον 15΄ από τη συνηθισμένη 40λεπτη καθυστερημένη προσέλευσή του.
Δεν εμφανίσθηκαν τελικά οι «δανεικοί» μπασκετμπολίστες, γιατί λόγω της μικρής συμμετοχής τους στο προχθεσινό φιλικό της νέας τους ομάδας δεν είχαν ανάγκη αποθεραπείας.
Παρόντες ήταν:
1) Ενωσίτιτς
2) Μπάμπιτς ή Μπαμπίνιο
3) Giades
4) Μαυρίνιο
5) Καμαρά
6) Κώστιγκα
7) Sailor
8) Παλτετσανάκης
9) Χάτζι
10) Χατζηπαράς

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή 11-10-2013


3 σχόλια:

  1. Αυτό το "ουζερί του Στάθη", θα το τιμήσει καμιά φορά η ομάδα; Τί κάνει η Χατζηδιοίκηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρητής φωτογραφίας10 Οκτωβρίου 2013 στις 9:35 μ.μ.

    Τι να κάνει η Χατζηδιοίκηση; Τον Μαρινάκη πρέπει να ρωτήσουμε, που είναι και ιδιοκτήτης του ουζερί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά πολύ χαίρομαι που πάτε καλά. Σας εύχομαι και την Παρασκευή να έχετε μια ακόμη ευχάριστη προπόνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή