Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ρόδα, τσάντα και κοπάνα

Την Δευτέρα, 17-6-2013 τα Χατζηγερόντια την κοπάνησαν από το γραφείο, πήραν τα ποδήλατά τους και την τσάντα (βαλιτσάκι του Sport Billy) του Παλτετσανάκη και ξεκίνησαν προπόνηση, δηλώνοντας ότι θα εκπροσωπήσουν τον «Δικαιόπολη» στον ποδηλατικό γύρο Γαλλίας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πορεία 250 χλμ σε διαδρομή χωρίς κλίσεις, αλλά τεχνικά προβλήματα των ποδηλάτων στάθηκαν εμπόδιο κι έτσι πραγματοποιήθηκαν μόνο τα 25 χλμ.

6 σχόλια:

  1. Ξεκινήσατε δηλαδή για Λάρισα αλλά τελικά πήγατε μόνο μέχρι το Λουδία..το βαλιτσάκι του Σπορτ Μπίλυ είχε "ωφέλιμο" φορτίο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την αποφυγή δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων οι οι αποστάσεις στις διαδρομές Γιαννιτσά - Λάρισα είναι 150 χλμ. και Γιαννιτσά - Λουδίας 6 χλμ.

      Διαγραφή
  2. Όπου "ωφέλιμο" βλέπε τσίπουρα, τουρσιά, λακέρδες, κλπ συναφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον περιβόητο "γκοτζίλα" ξέχασες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μανουέλ, σε διαβεβαιώνω ότι τουλάχιστον εχθές αυτό το περιβόητο βαλιτσάκι του Σπόρτ Μπίλυ, είχε μέσα νερά, πετσέτα κι ένα Τ-Shirt. Όντως πήγαμε για ποδήλατο κι όχι για τσίπουρα.
    Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι "γοτζίλες" και τα συναφή δεν είναι πανέτοιμα για μελλοντική χρήση... Όσοι πιστοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμπληρώνω ότι περιείχε και 5-6 μπάρες δημητριακών. Τα τσίπουρα και τα συναφή προβλέπεται να χρησιμοποιηθούν στο εταπ του όρους Πάικου, γιατί το τσίπουρα θέλει πιο χαμηλή θερμοκρασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή