Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Τα νέα της 4ης προπόνησης μπάσκετ του Δικαιόπολις, για την περίοδο 2013

Όχι μόνο συμπληρώθηκε δεκάδα στην 4η προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Δικαιόπολις για το 2013, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7-6-2013 στο κλειστό γυμναστήριο του Π. Μυλοτόπου, αλλά και οι παρόντες ήταν όλοι … δικηγόροι!!! Απόντος του Coach K, ο οποίος προτίμησε να δει μπάσκετ στην τηλεόραση, από το να παραβρεθεί στο γήπεδο και να προπονήσει την ομάδα, από την οποία πληρώνεται αδρά, το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε μόνο οικογενειακό διπλό, με αντιπάλους, την ομάδα των μεταγραφικών αποκτημάτων από τον Δ.Σ. Θεσσαλονίκης και την ομάδα των δικηγόρων Γιαννιτσών. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν από τέσσερις παίκτες, καθώς ο Παλτετσανάκης και ο Kill Bill, που ενίσχυσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, πιστοί στην αγαπημένη τους συνήθεια, προσήλθαν στο γήπεδο 39΄ μετά την προγραμματισμένη ώρα της προπόνησης. Βέβαια η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναγκάστηκε να παίξει για 10΄ περίπου με παίκτη λιγότερο, λόγω της κατεπείγουσας διάλεξης του Kill Bill, μέσω βιντεοκλήσης, στο Πανεπιστήμιο του Michigan. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε όλη τη διάρκειά του, με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα και στο τέλος επικράτησε ανέλπιστα η ομάδα των Γιαννιτσών, καθώς αν και βρέθηκε να χάνει με σκορ 72-78 (το παιχνίδι έληγε στους 80 πόντους), τελικά εκμεταλλευόμενη την απειρία των νεαρών παικτών της Θεσσαλονίκης και την αστοχία τους στις βολές, όταν η μπάλα έκαιγε…κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι να φέρει το σκορ στο 78-79 και στην τελευταία επίθεση, οι παίκτες της, κυκλοφορώντας με υπομονή την μπάλα για περίπου 5΄ διάβασαν την άμυνα των αντιπάλων τους και πέτυχαν το νικητήριο καλάθι. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού προβληματισμός επικρατούσε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τους παίκτες να αναρωτιούνται τι έφταιξε και να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι …… θα έπρεπε να φέρουν μαζί τους μία εξάδα με μεγάλα μπουκάλια νερού, αφού η μερική αφυδάτωση που υπέστησαν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για τις σωστές επιλογές στις τελευταίες επιθέσεις.
Στα θετικά συμπεράσματα της 4ης προπόνησης ήταν ότι η ομάδα βρήκε επιτέλους μια δεκάδα αποτελούμενη μόνο από δικηγόρους, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ότι αυτή η δεκάδα αποτελείται από δύο σχεδόν ισάξιες πεντάδες, γεγονός που δείχνει ότι η ομάδα έχει πλήρες ρόστερ, με βάθος στο πάγκο και πολλές λύσεις για τον Coach K
Την Τετάρτη, 12-6-2013 η ομάδα θα δώσει, πιθανότατα, τον πρώτο της φιλικό αγώνα, με αντίπαλο την ομάδα του ΑΣ ΑΕΚ Καρυώτισσας, που τερμάτισε φέτος στην 3η θέση του Β΄ Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Παρόντες ήταν:

1) Ενωσίτιτς
2) Kill Bill
3) Μανουέλ
4) Πασκουάλε
5) Sailor
6) Παλτετσανάκης
7) Χάτζι
8) Κύρμανιτς
9) Παβλόφ
10) Κρίστιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου