Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Τα νέα του 4ου επίσημου αγώνα της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για την περίοδο 2012-13, με αντίπαλο την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης

«Αγαπητέ χάτζη, όπως βλέπεις τα στοιχεία είναι συντριπτικά εις βάρος σου. Πάντως, ας πάμε στην Κατερίνη με άλλη φανέλα για να μην φοβούνται οι προληπτικοί. Αν κάνουμε διπλό και δεν κερδίσει ο Αριστοτέλης, τότε ναι, δεν ξαναφοράμε την κίτρινη...» (sailor 16 Απριλίου 2013 - 8:38 μ.μ.)

Όσοι γνωρίζουν…. κατάλαβαν από τότε ότι το παιχνίδι της ομάδας του Δ.Σ. Γιαννιτσών με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Κατερίνης, που διεξήχθη το Σάββατο, 27-4-2013 στο γήπεδο του Ατρομήτου Κατερίνης, ήταν χαμένο από …. χέρι και ο sailor φρόντισε να μην τους διαψεύσει, καθώς φορώντας ο ίδιος την πανέμορφη ασπρόμαυρη στολή, παίζοντας με αντιπάλους ντυμένους στα κιτρινόμαυρα, δεν «κρατήθηκε» και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση αναδείχθηκε mvp των νικητών, πετυχαίνοντας δύο αυτογκόλ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο, ενώ υπέπεσε και σ’ ένα πέναλντι!!!! Μάλιστα το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ και αμέσως μετά το δεύτερο αυτογκόλ, ζήτησε να γίνει αλλαγή προκειμένου οι φίλαθλοι των γηπεδούχων να τον αποθεώσουν….
Κι όμως πριν από τον αγώνα, αλλά και στα πρώτα έξι-επτά λεπτά αυτού, οι παίκτες της ομάδας των Γιαννιτσών έδειχναν πολύ ορεξάτοι και με διάθεση να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. Τα δύο γρήγορα γκολ (στα πρώτα 15΄) όμως των γηπεδούχων και μάλιστα με τον τρόπο που προήλθαν (αυτογκόλ και «αυστηρό» πέναλντι) άλλαξαν αμέσως το κλίμα και η καλή διάθεση έδωσε τη θέση της στην γκρίνια και στα επακόλουθά της (έλλειψη ομοψυχίας και αυτοσυγκέντρωσης και πολλά λάθη), με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες να βρεθούν σε πολύ κακή μέρα και όλοι να μην μπορούν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Έτσι ενώ η ομάδα των Γιαννιτσών φαινόταν ότι ξεκίνησε καλά και με ωραία κυκλοφορία της μπάλας έφτανε εύκολα στην περιοχή της Κατερίνης, αμυντικά δεν ήταν έτοιμη ν’ αντιμετωπίσει τις βαθιές μπαλιές των μέσων των γηπεδούχων στην πλάτη της άμυνάς της και κινδύνευε να δεχτεί ανά πάσα στιγμή γκολ. Το γκολ τελικά το πέτυχε ο sailor με αυτογκολ, ενώ αμέσως μετά «υπέπεσε» και σε πέναλντι και πολύ γρήγορα έγινε το 2-0, ενώ πριν να λήξει το ημίχρονο σημειώθηκε το 3-0, έπειτα από λάθος πάσα του μπασκετμπολίστα Μανουέλ, που έβγαλε τετ α τετ τον Κατσαμάκα. Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο, αφού το 4-0 έγινε πάλι με αυτογκολ του sailor, το 5-0 έγινε με πέναλντι στο οποίο «υπέπεσε» ο Καρατζότι, το 5-1 έγινε έπειτα από εύστοχο πλασέ σε τετ α τετ του Kill Bill και το 6-1 έγινε έπειτα από σχετικά αδύναμο σουτ περίπου από το ύψος της μεγάλης περιοχής υπό το αμυντικό βλέμμα του Kill Bill, που την στιγμή εκείνη παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τη φάση.
Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Κατερίνης εμφανίσθηκε δυνατή μεσοεπιθετικά με γρήγορους και τεχνίτες παίκτες, αλλά αμυντικά παρουσίαζε μεγάλα κενά, που δυστυχώς οι επιθετικοί παίκτες των Γιαννιτσών δεν τα εκμεταλλεύτηκαν δείχνοντας για μια ακόμη φορά επιπολαιότητα στην τελική ενέργεια, που σε συνδυασμό με την ατολμία και την χαλαρότητα, λόγω της έλλειψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος, είχε ως αποτέλεσμα το σκορ να φτάσει στο ντροπιαστικό 6-1. Βέβαια είναι αξιοσημείωτο ότι παρά την πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων, από τα έξι γκολ που πέτυχαν τα δύο ήταν αυτογκόλ, τα δύο επιτεύχθηκαν με «αυστηρά» πέναλντι, που έγιναν στα πλάγια της μεγάλης περιοχής και τα δύο προήλθαν από τραγικά αμυντικά λάθη και όχι από την επιθετική ποιότητα των αντιπάλων.
Πολύ καλή απόδοση είχαν οι «παππούδες» (άνω των 55 ετών) της ομάδας, που αγωνίσθηκαν περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο, καθόσον κρατήθηκε και δεκάλεπτη καθυστέρηση, με τον Καμαρά, παραλίγο να χρισθεί και σκόρερ σε σουτ που επιχείρησε μόνος του έξω από την μεγάλη περιοχή.
Στο τρίτο ημίχρονο η νίκη της ομάδας των Γιαννιτσών ήταν πολύ εύκολη, καθώς οι γηπεδούχοι δεν κατέβηκαν στο «γήπεδο» και εκπροσωπήθηκαν μόνο από τον πρόεδρο του συλλόγου και τον γενικό γραμματέα!!!

Παρόντες ήταν:
1) Ενωσίτης
2) Giades
3) Καρατζότι
4) Μαυρίνιο
5) Kαμαρά
6) Κώστιγκα
7) Kill Bill
8) Μανουέλ
9) Sailor
10) Παλτετσανάκης
11) Χάτζι
12) Χατζηπαράς
13) Στόγιαν
14) Billardo

4 σχόλια:

  1. Το μόνο σαμποτάζ που υπήρξε στον αγώνα ήταν η φαεινή ιδέα κάποιων να φορέσουμε ασπρόμαυρη στολή απέναντι σε ομάδα που φορούσε την ένδοξη κιτρινόμαυρη.
    Πέρα από την πλάκα, συγνώμη για την εμφάνιση, απλά αυτά όλα μαζεμένα σε έναν αγώνα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Τι να πω, όλα πήγαν στραβά.
    Πάντως, η Κατερίνη, παρά τις ελλείψεις της, ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στον όμιλο, κατά την προσωπική μου άποψη και αδικείται από όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη, όπου έχασε την πρόκριση.
    Άσχημη εντύπωση έκανε η οργάνωση γεύματος την τελευταία στιγμή και η απουσία συναδέλφων από την Κατερίνη, λες και το πρωτάθλημα που συμμετέχουμε έχει για αυτούς μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον.
    Άντε και του χρόνου καλύτεροι, καλού κακού ας πετάξουμε και τα ασπρόμαυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αγωνιστικό μέρος νομίζω ότι δε χρήζει σχολιασμού. Ότι αναφέρεται στο ρεπορτάζ ισχύει κι επιπρόσθετα μια νευρικότητα (όχι προτώγνορη ειδικά φέτος) μεταξύ των παικτών, που αν συνεχιστεί τότε σίγουρα δε πρόκειται να δούμε καλύτερες μέρες. Λάθη φυσικά έκαναν όλοι, αλλά όταν η διάθεση ξεφεύγει όπως προχθές, τότε είναι και αδύνατο να χαρείς το παιχνίδι, πόσο μάλλον να πάρεις και θετικό αποτέλεσμα.
    Μπράβο στην Κατερίνη για το αγωνιστικό της πρόσωπο. Θα συμφωνήσω πως τελικά αδικείται που δεν ειναι η μια εκ των δύο που παίρνουν το εισιτήριο για το Ρέθυμνο.

    Απαράδεκτη όμως και η εικόνα μετά τον αγώνα όπου στο καθιερωμένο γεύμα φιλοξενίας ουσιαστικά δεν υπήρχε γηπεδούχος. Χωρίς να έχω κάτι προσωπικό με τους συναδέλφους (ούτε και με το μαγαζί που ήταν άψογο), τέτοια εικόνα δε θυμάμαι να ξαναείδα και φυσικά δεν θέλω να ξαναδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποδυτηριάκιας8 Μαΐου 2013 στις 9:47 μ.μ.

      Αν δεν ήταν ο Πρόεδρος ούτε το άψογο μαγαζί δεν θα έβλεπες...

      Διαγραφή
  3. Δείτε τα κατορθώματα του αντιπάλου του Sailor για τον τίτλο του MVP του μήνα στη διεύθυνση http://www.sport24.gr/football/Cyprus/ekane_xat-trik_kai_epiase_meta_duo_penalti.2236370.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή