Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Οι συμμετοχές, ο χρόνος και ο τρόπος διεξαγωγής του 6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας & Κύπρου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής των συμμετοχών για το "6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας & Κύπρου", με τις ομάδες που τελικά θα συυμετέχουν να φτάνουν τις δεκατέσσερις, τρεις εκ των οποίων είναι από την Κύπρο. Με σχετική ανακοίνωσή της η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει για το ποιες είναι οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, καθώς και για τον χρόνο και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Πληροφορίες : Νίκος Παπαγιάννης
Τηλ. : 23310 62838
Κιν. : 6945152085
Fax : 2331075838
e-mail : basket@dsb.gr

Προς τους Δικηγορικούς Συλλόγους Ελλάδας και Κύπρου
που συμμετέχουν στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ

Υπόψιν αρχηγών ομάδων

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Εν όψει του "6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας & Κύπρου", που θα διεξαχθεί στην πόλη μας από 4 μέχρι 7 Ιουλίου 2013, σας ενημέρωνουμε ότι :

Καθώς παρήλθε, εδώ και καιρό, η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής και αφού περιμέναμε ένα εύλογο διάστημα για ενδεχόμενη υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων, ολοκληρώθηκε η λίστα των ομάδων της διοργάνωσης με δέκα τέσσερις (14) συνολικά ομάδες, οι οποίες είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά) :

1) Αθήνα, 2) "Αριστοτέλης" Θεσ/κης, 3) Βέροια, 4) Γιαννιτσά, 5) Ηράκλειο, 6) "Θέμις" Θεσ/κης, 7) Λάρνακα - Αμμόχωστος, 8) Λεμεσός, 9) Λευκωσία, 10) Πάτρα, 11) Πειραιάς, 12) Ρόδος, 13) Σέρρες και 14) Χαλκιδική.

Την ερχόμενη Τρίτη 30/4 και ώρα 13:00 μμ στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομάδων, από την οποία θα προκύψουν τα "ζευγάρια" των έξι (6) προκριματικών αγώνων.
Για τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα σας ενημερώσουμε άμεσα με νέο μήνυμά μας.


Προκριματικοί αγώνες :

Την Πέμπτη 4/7, πρώτη μέρα της διοργάνωσης, θα γίνουν έξι (6) συνολικά απογευματινοί αγώνες πρόκρισης για έξι (6) αντίστοιχα θέσεις της τελικής οκτάδας. Οι υπόλοιπες δύο (2) θέσεις της οκτάδας, κρίναμε ότι είναι σωστό να συμπληρωθούν από τις δύο περσινές φιναλίστ του τελικού, δηλαδή την Αθήνα (πρωταθλήτρια) και τον "Αριστοτέλη" Θεσ/κης.

Τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν για τους προκριματικούς αγώνες είναι: α) το Κλειστό Γυμναστήριο "Δ.Α.Κ. Δημήτριος Βικέλας" (όπου αγωνίζεται η ομάδα του "Φιλίππου Βέροιας") και β) το Κλειστό Γυμναστήριο της Νάουσας (όπου αγωνίζεται η ομάδα του "Ζαφειράκη" Νάουσας).

Οι ώρες των αγώνων και για τα δύο γήπεδα θα είναι στις 16:00, 18:00 και 20:00μμ αντίστοιχα.

Αμέσως μετά και την ολοκλήρωση και του τελευταίου προκριματικού αγώνα θα γίνει στο γήπεδο "ΔΑΚ Δ. Βικέλας" της Βέροιας και με την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων, η κλήρωση των έξι (6) νικητριών ομάδων που θα έχουν προκύψει από τα προκριματικά, συν των δύο (2) ομάδων του περσινού τελικού, δηλαδή συνολικά οκτώ (8) ομάδων (δηλ. 4 ζευγάρια), οι οποίες θα αγωνιστούν την επόμενη μέρα (5/7) σε τέσσερις (4) προημιτελικούς αγώνες και οι νικητές θα περάσουν στην τελική τετράδα.
Οι υπόλοιπες τέσσερις (4) ηττημένες ομάδες των προημιτελικών θα αγωνιστούν για τις θέσεις 5-8.
Οι έξι (6) ηττημένες ομάδες των προκριματικών θα παίξουν παίξουν μεταξύ τους ακόμη έναν αγώνα και ανάλογα με τα αποτελέσματα και τη διαφορά πόντων θα καταταχθούν στις θέσεις 9-14.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων :

Όπως έχει πλέον καθιερωθεί το βράδυ της Παρασκευής 5/7 και μετά το πέρας των προημιτελικών αγώνων θα δοθεί γεύμα υποδοχής και επίσημο καλωσόρισμα των ομάδων από το Δικηγορικό Σύλλογο και την ομάδα της Βέροιας.

Αντίστοιχα το μεσημέρι της Κυριακής 7/7 και αμέσως μετά το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, θα γίνει το αποχαιρετιστήριο γεύμα, όπου θα απονεμηθούν τα βραβεία της διοργάνωσης και η ανταλλαγή των καθιερωμένων αναμνηστικών δώρων.

* Οι ακριβείς ώρες και ο τόπος των γευμάτων καθώς και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις της διοργάνωσης θα σας γνωστοποιηθούν σε επόμενη ενημέρωσή μας.


Σημείωση: Τις επόμενες μέρες θα σας σταλεί κατάλογος ξενοδοχείων, με ειδικές τιμές για τις ομάδες της διοργάνωσης, στη Βέροια και την ευρύτερη περιοχή, ώστε να πραγματοποιήσετε έγκαιρα τις κρατήσεις σας.


Καθώς ο καιρός πλησιάζει, σας περιμένουμε με χαρά στην πόλη μας, στο φετινό ετήσιο ραντεβού μας.


Φιλικά

Νίκος Παπαγιάννης
Παναγιώτης Πασσάς

3 σχόλια:

  1. Η κλήρωση έγινε και μας έφερε αντιπάλους με την οικοδέσποινα Βέροια. Ο αγώνας θα γίνει στο ΔΑΚ Βέροιας την Πέμπτη 4-7-2013 στις 4:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι προπονήσεις ξεκινάνε από την επόμενη εβδομάδα, ήδη ο Coach K (Κοτλέμπα) έχει ετοιμάσει τα πλάνα του.

    Υ.Γ. : Υπάρχουν τόσο καλοί παίκτες τον άμπαλο τον Blake Griffin βρήκες να βάλεις στην φωτογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόγραμμα προκριματικών της Πέμπτης 4-7-2013

    ΓΗΠΕΔΟ ΔΑΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

    ΩΡΑ 16:00 ΒΕΡΟΙΑ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

    ΩΡΑ 18:00 ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

    ΩΡΑ 20:00 ΡΟΔΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ



    ΓΗΠΕΔΟ ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ

    ΩΡΑ 15:00 ΣΕΡΡΕΣ – ΛΑΡΝΑΚΑ

    ΩΡΑ 17:00 ΠΑΤΡΑ – ΛΕΜΕΣΟΣ

    ΩΡΑ 19:00 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΘΕΜΙΔΑ

    Προκρίνονται απευθείας στους προημιτελικούς αγώνες οι περσινοί φιναλιστ του τελικού, Αθήνα και Αριστοτέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή