Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τα νέα της βάπτισης της κόρης του Giades

Τη δεύτερη βάπτιση τέκνου μέλους της ομάδας, για την περίοδο 2012-13 είχαμε την Κυριακή, 12-5-2013, καθώς ο giades βάπτισε τη μικρή Μαριάννα στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου στα Γιαννιτσά. Με τις καιρικές συνθήκες να ομοιάζουν με αυτές τις πρώτης βάπτισης, για την περίοδο 2012-13 (βάπτιση Παλτετσανάκη) οι καλεσμένοι χρειάσθηκαν και πάλι ομπρέλες για να μην βραχούν σαν τη μικρή Μαριάννα, η οποία ως πιστό αντίγραφο του πατέρα της δεν έβαλε γλώσσα μέσα και δεν σταμάτησε να γκρινιάζει….
Στο μυστήριο παραβρέθηκαν πολλοί παίκτες, μέλη και φίλοι της ομάδας, καθώς και μέλη άλλων ομάδων (Αριστοτέλης, Βέροια κλπ), ενώ το Δ.Σ. του Αριστοτέλη τίμησε τον giades για την μειωμένη απόδοση που είχε στο μεταξύ μας αγώνα.
Μεγάλη ήταν η χαρά και για τον Παλτετσανάκη, καθώς συναντήθηκε με «βαριά χαρτιά» της ομάδας, που δεν τους συναντάς εύκολα στην προπόνηση και οργάνωσε στα γρήγορα ένα γεύμα σύσφιξης, του οποίου (γεύματος) προηγήθηκε αλλά και ακολούθησε καφές.
Την ευτυχισμένη, αλλά και «κουραστική», για τους γονείς της βαπτισθείσας θυγατέρας, μέρα έκλεισε το χαλαρωτικό μασάζ του giades στις «πατουσίτσες»….

Η στήλη εύχεται στους γονείς της μικρής Μαριάννας να την καμαρώσουν όπως ΑΥΤΗ επιθυμεί!!

1 σχόλιο:

  1. Η στήλη εύχεται επίσης παντάξιος στον Μανουέλ, που την ίδια ώρα στο Παλαίφυτο ως πνευματικός πατέρας "λάδωνε" το αριστερό πόδι του μικρού Σταύρου, ευχόμενος σε 25 χρόνια να τον διαδεχτεί στη θέση του αριστερού φουλ μπακ της ομάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή