Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Έκλεισε η «ενδεκάδα» που θα ταξιδέψει στο Ρέθυμνο για την τελική φάση του 29ου Π.Π.Π.Δ.Σ.

Με τον αγώνα του Δ΄ Ομίλου μεταξύ των δύο ομάδων του Δ.Σ, Αθηνών, «Δημοσθένη» και «Νόμος», ολοκλήρώθηκε η προκριματική φάση του 29ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων και έκλεισαν τα 11 εισιτήρια, για την τελική φάση που μαζί με το διοργανωτή Σύλλογο του Ρεθύμνου, θα αποτελέσουν τη δωδεκάδα των τελικών. Με τη νίκη του, ο Δημοσθένης πήρε αυτός το τελευταίο (ενδέκατο) εισιτήριο και καθώς η Ηλεία δεν πήγε στο Ηράκλειο, έμεινε εκτός η Έδεσσα, ως η χειρότερη δεύτερη από τους έξι προκριματικούς ομίλους. Οι ένδεκα ομάδες που προκρίθηκαν είναι η Ξάνθη, ως πρώτη από τον Α΄ όμιλο, ο «Αρμενόπουλος/Μέγας Αλέξανδρος» του ΔΣΘ, ως πρώτος από τον Β΄ όμιλο, τα Ιωάννινα ως δεύτερα από τον Β΄ όμιλο, το Αγρίνιο πρώτο από τον Γ΄ όμιλο, ο «Αριστοτέλης» του ΔΣΘ, ως δεύτερος από τον Γ΄ όμιλο, η Λάρισα ως πρώτη από τον Δ΄ όμιλο, ο «Δημοσθένης» του ΔΣΑ, ως δεύτερος από τον Δ΄ όμιλο, ο «Δράκων» του ΔΣΑ, ως πρώτος από τον Ε΄ όμιλο, το Ηράκλειο, ως δεύτερο από τον Ε΄ όμιλο, ο «Σόλων» του ΔΣΑ, ως πρώτος από τον ΣΤ΄ όμιλο και η Πάτρα, ως δεύτερη από τον ΣΤ΄ όμιλο.
Με έγγραφό της η Οργανωτική Επιτροπή, ενημερώνει για την κλήρωση της τελική φάσης και τον χρόνο διεξαγωγής των παιχνιδιών. Αναλυτικά το έγγραφο έχει ως εξής:


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
29ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ρέθυμνο, 17.5.2013

Προς:
τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών ομάδων των Δικηγορικών Συλλόγων – Ομάδων που συμμετέχουν στο 29ο Π.Π.Π.Δ.Σ.

Θέμα:
Τελική Φάση: Ενημέρωση
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

1. Η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης θα διεξαχθεί στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου την Τρίτη, 21.05.2013 και ώρα 14.00. Η κλήρωση θα είναι δημόσια και οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί μπορεί να παραβρεθεί στη διαδικασία με αντιπρόσωπό της.
Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο γίνεται από τώρα η κλήρωση, είναι για να μπορέσουν οι συμμετέχουσες ομάδες να κανονίσουν έγκαιρα τη μετάβασή τους στο Ρέθυμνο.

2. Τα παιχνίδια των ομίλων της τελικής φάσης θα διεξαχθούν 28 – 29 – 30 Ιουνίου. Την 1η Ιουλίου θα υπάρξει αγωνιστικό ρεπό για όλες τις ομάδες. Θα ακολουθήσουν οι προημιτελικοί στις 2.7.2013, οι ημιτελικοί στις 4.7.2013 και ο τελικός στις 6.7.2013.
Στις 3 και στις 5/7 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια «ευ αγωνίζεσθαι» με συμμετοχή ομάδων που δεν προκρίθηκαν στην τελική φάση, επιθυμούν όμως να κατέβουν και να παίξουν ποδόσφαιρο στο Ρέθυμνο. Επίσης, πριν τον τελικό, θα αγωνιστούν οι παλαίμαχοι του πρωταθλήματος.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης με όλες τις εκδηλώσεις θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δ.Σ.Ρ. τον Ιούνιο.

3. Το παράβολο συμμετοχής στην τελική φάση θα παραμείνει διακόσια (200) ευρώ και η καταβολή του θα γίνεται στην τράπεζα Eurobank, στον υπ’ αριθμ. 0026-0136-13-0102058809 λογαριασμό του Λ.Ε.Α.Δ.Ρεθύμνου.

4. Κάθε ομάδα της τελικής φάσης θα έχει τον υπεύθυνο συνάδελφο Ρεθύμνου (θα σας γνωστοποιηθεί μετά την κλήρωση), στον οποίο θα μπορεί να απευθύνεται για οποιοδήποτε θέμα πριν τη μετάβασή της στο Ρέθυμνο και κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην πόλη μας.

5. Τρία από τα γήπεδα στα οποία θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της τελικής φάσης έχουν συνθετικό χλοοτάπητα και ένα είναι με φυσικό χλοοτάπητα.

6. Παρακαλούμε τις συμμετέχουσες ομάδες να μας στείλουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα:
- τον αριθμό των μελών των αποστολών τους (έστω και κατά προσέγγιση),
- τις τελικές λίστες με τους παίκτες (όπως συμπληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης).
Επίσης, όσες ομάδες μπορείτε, αποστείλατε μας μέχρι τις 31/5 οπτικοακουστικό υλικό (φωτογραφίες, dvd) σε ηλεκτρονική μορφή με αγωνιστικές στιγμές από παιχνίδια σας, ακόμα και παλαιότερων ετών (μέγιστης διάρκειας 2-3 λεπτών).

7. Σε όλες τις ομάδες θα αποστείλουμε τα δελτία, για τα οποία είχαμε εκδώσει και κοινοποιήσει τις λίστες κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
- Ο -
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
του Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου

Ευάγγελος Εμμ. Μουνδριανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου