Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Προπόνηση με βροχή ή χιόνι.


Όσο κι αν βρέξει, όσο κι αν χιονίσει. Για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, η διοίκηση κάνει γνωστό από σήμερα ότι η αυριανή προπόνηση θα γίνει κανονικά (όπως έγινε γνωστό και από τον προπονητή Καναβάρο) στις 3 το μεσημέρι στον Πενταπλάτανο. Σε περίπτωση κατά την οποία γίνει αλλαγή στο γήπεδο, θα υπάρξει το πρωί ενημέρωση με μηνύματα sms ή με ανάρτηση στο Ιστολόγιο. (Κάποια γατάκια που δουλεύουν υπογείως με δικαιολογίες του τύπου «θα βρέχει αύριο, θα χιονίζει αύριο, θα κάνει κρύο αύριο, θα φυσάει αύριο, θα κάνει εγχείρηση ο παππούς μου αύριο κλπ…» ας το ξεχάσουν)

Επίσης η ιδέα για «γεύμα σύσφιξης» αμέσως μετά τη προπόνηση στις 5 το απόγευμα (έχει και το παιχνίδι πρωταθλήματος ΠΑΟΚ – Ατρομήτου) αρχίζει να βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Θα παρακαλούσα να δηλώσετε ή όχι συμμετοχή με τους γνωστούς τρόπους.

Y.Γ. Λαζό και Γιώτης. Δέχομαι σωρηδόν... απειλητικά τηλεφωνήματα από το χορευτικό για τις συνεχόμενες απουσίες σας...

6 σχόλια:

  1. Διόρθωση:Το παίχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρομήτου είναι για το κύπελλο Ελλάδας.
    ΥΓ Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που απέκλεισε τον Άρη της καρδιάς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ένα θέμα βέβαια, το ότι ακολουθεί μετά το παιχνίδι της Μπάρτσα. Αν δεις τα Μπαόκια, άντε μετά να μεταφερθείς σε άλλον πλανήτη για να δεις πραγματικό ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΨΥΧΟΣ ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΒΔ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.ΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΒΑΡΟ.....Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!!!!
    ΥΓ:ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ CHRISTIANO.ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΕΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ(ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΔΟΤΟ!!!!).ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΝΑΒΑΡΟ!!!!
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΑΝΑΒΑΡΟ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήκωσέ το ....μενο δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα περαστικά μου στον τερματοφύλακα της επόμενης εικοσαετίας. Τον θαυμάζω που ανέβηκε στην κορυφή των 3-5 Πηγαδίων την περασμένη Κυριακή και κυρίως τον θαυμάζω, που κατέβηκε χωρίς να τραυματισθεί στη ....μύτη!!!

    Θέλω να τον ενημερώσω ότι η Διοίκηση της ομάδας θα κάνει ότι μπορεί για να βρει το αντίδοτο σ' αυτήν τη, σπάνιας μορφής, τενοντίτιδα, που τον ταλαιπωρεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή