Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ


Με 33 «όχι» και 9 "παρών" υπερψηφίστηκε, χθες Τρίτη, 24-1-2012, το άρθρο 6 του πολυνομοσχεδίου για τις δικηγορικές εταιρίες.Την σημασία τους είχαν εκτός τις παρουσίες και οι …απουσίες βουλευτών από την κρίσιμη ψηφοφορία με προεξάρχουσα τη ΝΔ η οποία επέλεξε να ψηφίσει «ναι» σε όλα τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου, πλην του άρθρου 29 για τα φαρμακεία για το οποίο επέλεξε το «παρών». Ωστόσο, απουσίαζαν συνολικά 26 βουλευτές της, εκ των οποίων οι 16 αποχώρησαν ενώ βρίσκονταν ήδη στην αίθουσα της Ολομέλειας. Αλλά και από το ΠαΣοΚ σημειώθηκαν απουσίες όπως του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος βρισκόταν στην Κόστα Ρίκα για την Σοσιαλιστική Διεθνή και των κκ. Ηλ. Μόσιαλου, Αργ. Λαφαζάνη και Γ. Αρβανιτίδη.

Ο ΛΑΟΣ, καταψήφισε μόνο το άρθρο 29 ενώ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Αριστερά καταψήφισαν και τα 11 άρθρα.

Όλοι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας δήλωσαν παρών στα άρθρα 17, 19 ,24 και 29 εκτός από τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη που καταψήφισε το άρθρο 6 για τους δικηγόρους.

2 σχόλια:

  1. και τώρα θα σωθεί η χώρα, θα μπορεί ο Έλληνας πολίτης που τόσα χρόνια ταλαιπωρούταν στις δικαστικές αίθουσες επιτέλους να απολαύσει το αγαθό της "Δικαιοσύνης" δίχως καθυστερήσεις και σε προσιτές τιμές.
    Βρε τρομάρα τους, όλα γίνονται για τα ίδια συμφέροντα και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν, πλέον βάζουν χέρι και στη δουλειά μας..
    Τουλάχιστον δεν θα μπορέσουν να μας πάρουν κάποια πράγματα, όπως να χαιρόμαστε με μια νίκη στην μπάλα, να τρελαινόμαστε με έναν κακό διαιτητή, να κάνουμε σαν παιδάκια που ο Χάτζηγκολ έγινε Χάτζη2γκολς (σύντομα και Χάτζη3,4,5κ.ο.κ.γκολς), να αναζητούμε ένα γεύμα σύσφιξης, να γελάμε με τους "πόνους στη μύτη", να χαιρόμαστε με τον αποκλεισμό σήμερα του παοκ (χαχα) κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sailor νομίζω ότι μόνο για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, ήθελες να γράψεις και τα υπόλοιπα είναι σάλτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή