Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τα νέα της 19ης προπόνησης της ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» για την περίοδο 2011-12


Την αυστηρότητά του, θέλησε να εξαντλήσει ο Κώστιγκα, για να καταπολεμήσει το φαινόμενο της καθυστερημένης προσέλευσης παικτών. Έτσι πριν από την 19η προπόνηση της ομάδας του «Δικαιόπολις» για την περίοδο 2011-12, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27-1-2012 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, προειδοποίησε τους παίκτες ότι για κάθε 15΄ που θ’ αργούσαν θα κατέβαλαν ως πρόστιμο μία σοκοφρέτα. Πράγματι όσοι ήρθαν δεν ξεπέρασαν το ακαδημαϊκό τέταρτο, πλην του συνήθως αργοπορημένου, Παλτετσανάκη, που καθυστέρησε μισή ώρα, φέρνοντας δύο σοκοφρέτες, μικρού όμως μεγέθους. Ο Κώστιγκα-Καναβάρο ευχαριστημένος που μπόρεσε να επιβάλει πειθαρχία ξεκίνησε το πρόγραμμά του που αρχικά περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, 12΄ κορόιδο, έξι ανοίγματα των 50μ. και 15΄ διατήρηση. Εκεί κάπου άρχισε πλειοψηφία των παικτών να συζητά για φιλικούς αγώνες, σταματώντας να εκτελεί ασκήσεις και το κυριότερο σταματώντας ν’ ακούει τις εντολές του προπονητή, ο οποίος φανερά χολωμένος είπε: «Δεν προπονώ άλλο…κάντε ότι νομίζετε». Ο εκνευρισμός ήταν τέτοιος που δεν κατάφεραν να του αλλάξουν γνώμη τα καλά λόγια των παικτών κι έτσι αποφασίσθηκε να κλείσει το πρόγραμμα της προπόνησης με το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι σκούροι αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κέρδισαν σχετικά εύκολα τους κόκκινους, που διαμαρτύρονταν συνέχεια για τη διαιτησία.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades
3. Μαυρίνιο
4. Κώστιγκα
5. Kill Bill
6. Λαζό
7. Αναντάμ Παπαντάμ
8. Παλτετσανάκης
9. Χάτζι
10. Στόγιαν

Απών ήταν ο Μανουέλ, που δοκίμαζε την καινούρια ηλεκτρική σκούπα που του πήρε ο χορηγός της ομάδας.
Την Τετάρτη, 1-2-2012, καιρού επιτρέποντος, αν δεχτεί κάποια ομάδα γειτονικού Δικηγορικού Συλλόγου, πιθανόν να έχουμε φιλικό αγώνα.

3 σχόλια:

  1. Θα πρότεινα οι φιλικοί αγώνες να διενεργούνται Παρασκευή και όχι Τετάρτη, που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά..ας αποφασίσει η πλειοψηφία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασα να ευχαριστήσω τον χορηγό για την ηλεκτρική σκούπα..στα 1.400 Watt καμία καλύτερη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aaa, re si Mauel, tsimpises kai ti skupa soy. Diapistono oti eisai sti lista ton eynoimenon. Kapoioi alloi pektes, eimaste stin ap' ekso. Mipos basileuei stin omada mas i nootropia tou mesou kai tis paragkas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή