Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Τα νέα 15ης προπόνησης της ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», για την περίοδο 2011-12


Με καλή διάθεση, αλλά με αντίπαλο τον ψυχρό αέρα, επέστρεψαν οι παίκτες της ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» στους αγωνιστικούς χώρους στην πρώτη προπόνηση για το 2012 και 15η για την περίοδο 2011-2012, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου την Τετάρτη 11-1-2012. Το δριμύ ψύχος απέτρεψε πολλούς παίκτες κρυωμένους και μη, να παραβρεθούν στην προπόνηση, το πρόγραμμα της οποίας επιμελήθηκε ο Κώστιγκα και περιλάμβανε δύο 10΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, δέκα ανοίγματα 20 μ., 10΄ διατήρηση και 20΄ οικογενειακό διπλό, κατά τη διάρκεια του οποίου φάνηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στους κόλπους της Χατζηδιοίκησης, με τα μέλη της ν’ ανταλλάσσουν ύπουλα χτυπήματα κάτω από …. τον αστράγαλο. Ο κρύος αέρας που ερχόταν από τις χιονισμένες κορυφές του Πάικου ανάγκασε τους παρόντες παίκτες να τρέχουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως, ενώ όλοι ζήλεψαν την πλεκτή προστατευτική κορδέλα του Στόγιαν, σουηδικής προέλευσης και ανεκτίμητης αξίας, που προστάτευε τα αυτάκια του χωρίς να προκαλεί υπερθέρμανση στο υπόλοιπο κεφάλι.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades
3. Κώστιγκα
4. Kill Bill
5. Αναντάμ Παπαντάμ
6. Παλτετσανάκης
7. Χάτζι
8. Στόγιαν

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει εκτός απρόοπτου την Παρασκευή 13-1-2012, ενώ την επόμενη ημέρα, 14-1-2012, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνδιάσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων στην Αθήνα, προκειμένου ν’ αποφασίσουν για την διοργάνωση του 29ου Πανελλήνιου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, η τελική φάση του οποίου, όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

3 σχόλια:

  1. Oposdipote proponisi tin paraskeyi, giati kakes glosses milane gia polla polla kila poy exoyn pari mesa stis giortes oi perissoteroi pektes. H de xatzidioikisi kala tha kanei na mi minei mono sta logia kai na pragmatopoiisi tis apiles tis me tin emfanisi sti proponisi "zigarias akrivias"... Etsi gia na pesoun prostima se osous to parakanan me to fagito.

    Erotisi. Tha parevrethi i oxi sti sindiaskepsi kapoios ekprosopos tis omadas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Stogian, κανόνισε διασυνδέσεις κλπ στη Σκανδιναβία, προκειμένου να γίνει παραγγελία "προστατευτικής κορδέλας - καλύμματος κεφαλής" για όλα τα μέλη της ομάδας του Δικαιόπλη. Άλλωστε, λεφτά υπάρχουν!

      Διαγραφή
    2. Ζητείται εθελοντής για να πάει στην Αθήνα, ως εκπρόσωπος στη συνδιάσκεψη!!
      Ζυγαριά ακριβείας δεν θα έχουμε γιατί δεν με συμφέρει (είμαι τρία κιλά πάνω)
      Στόγιαν οπωσδήποτε τηλέφωνο στη Στοκχόλμη για προμήθεια κορδέλων - κάλυμματος κεφαλής για όλη την ομάδα, γιατί η πρόγνωση του καιρού μιλά για συνέχιση των χαμηλών θερμοκρασιών

      Διαγραφή