Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Το 9ο Νηπιαγωγείο πάει βουνό και εκπέμπει SOS


Εκδρομή για πεζοπορία στο βουνό πήγαν το Σάββατο, 1-10-2011, τα νήπια του 9ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών, μαζί με τη νηπιαγωγό, τους γονείς και τα μεγαλύτερα αδέλφια τους. Αφετηρία είχαν το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις, στο Πάικο και τερματισμό το παρατηρητήριο δασοπροστασίας στη θέση «Μπαλκόνι». Εκεί έπειτα από πεζοπορία (ανάβαση) μισής περίπου ώρας, αφού απόλαυσαν το κολατσιό τους, έστειλαν το δικό τους μήνυμα, πραγματοποιώντας καθαριότητα του χώρου από τα απορρίμματα κάποιων που χάρηκαν τη φύση, αλλά δεν τους ένοιαζε αν θα τη χαρούν οι επόμενοι. Η επιστροφή στο εκκλησάκι βρήκε τα πιτσιρίκια ενθουσιασμένα και τους μεγάλους ανανεωμένους από την επαφή τους με τη φύση.

3 σχόλια:

  1. Για να προλάβω κάποιο κακεντρεχες σχόλιο ή σκέψη, την ανάρτηση δεν την έκανα για να πω πως πέρασα το Σάββατο, αλλά για να υπενθυμίσω τις προτάσεις για πεζοπορία και καθαριότητα ενός πάρκου, που είχαν τεθεί στην γενική συνέλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν είναι να ανανεωθούμε και να επιστρέψουμε και εμείς ενθουσιασμένοι με την εμπειρία, είμαι μέσα. Θα πρέπει φυσικά να συνδυαστεί με ένα ωραίο μπάρμπεκιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή