Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τα νέα της 6ης προπόνησης της ομάδας για την περίοδο 2011-12


Μετά την ξαφνική αναβολή – ακύρωση του φιλικού αγώνα με αντίπαλό τον Κρωμνιακό, η ομάδα του «Δικαιόπολις» πραγματοποίησε τελικά προπόνηση την Τετάρτη, 26-10-2011, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Η αλλαγή αυτή που έγινε τελευταία στιγμή, ανάγκασε αρκετούς παίκτες ν’ απουσιάσουν κι έτσι παραβρέθηκαν μόλις 13!! Το παρόν έδωσε για πρώτη φορά φέτος και ο Καμαρά, όχι όμως για να προπονηθεί κι αφού παρέδωσε ένα έγγραφο (εικάζεται ότι είναι η συνταγή για παρασκευή φασολάδας) στον Μανουέλ, αποχώρησε. Το πρόγραμμα της 6ης προπόνησης, το οποίο επιμελήθηκε, για πρώτη φορά φέτος, ο Κώστιγκα, περιλάμβανε δύο 9΄ κορόιδο 5-2, διατατικές ασκήσεις, με κοιλιακούς και ραχιαίους, διατήρηση 15΄, δέκα ταχύτητες με συνδυασμένες ασκήσεις ενδυνάμωσης και 40΄ οικογενειακό διπλό, στο οποίο ξεχώρισαν η πολύ καλή συνεργασία του Kill Bill με τον Κώστιγκα, η ταχύτητα και η κίνηση στον χώρο από τον Κομαντάντε (έπαιζε σεντερ φορ) και το συνεχές ανέβασμα της απόδοσης του Μπάμπιτς, που αρχίζει να βρίσκει την χαμένη του φυσική κατάσταση. Μετά τη νέα απουσία του, πολλά υποσχόμενου τη φετινή περίοδο, Κούλιο, η Διοίκηση της ομάδας προσανατολίζεται να βάλει αγγελία αναζήτησής του στην εφημερίδα.
Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Enwsitis
3. Μπάμπιτς
4. Κώστιγκα
5. Kill Bill
6. Λαζό
7. Χριστιάνο
8. Ανανταμ Παπανταμ
9. Μανουέλ
10. Παλτετσανάκης
11. Χάτζι
12. Στόγιαν
13. Γκαγκάτσης

Tην Τετάρτη, 2-11-2011, μάλλον θα έχουμε φιλικό αγώνα, με πιθανότερο αντίπαλο την ομάδα των Παλαιμάχων της Αναγέννησης, η οποία (Αναγέννηση), ειρήσθω εν παρόδω, πέτυχε την πρώτη νίκη της μετά την επάνοδο της στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής.

8 σχόλια:

  1. Μη γίνει λοιπόν κανένα λάθος και κλειστεί φιλικό με την κανονική Αναγέννηση...

    Είμαι μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ πάλι θα έλεγα μην γίνει το λάθος και κλειστεί κανένα φιλικό γενικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάντως πέρα από την πλάκα, σε έναν πρόχειρο προϋπολογισμό που κάναμε το καλοκαίρι, είδαμε ότι βγαίνουμε και χωρίς λεφτά από το Σύλλογο. Το ότι δεν υπάρχουν ξενοδοχεία, ε, δεν νομίζω ότι στην Έδεσσα είχε πολλά περισσότερα από ότι στην πόλη μας. Μάλλον μεράκι, κέφι και όραμα λείπουν από τα Γιαννιτσά, σε αντίθεση με τη διάθεση χαβαλοποίησης κάθε συζήτησης, που είναι εμφανέστατη, όπως είπε και ο αγαπητός Σπύρος Χαλβατζής.
    Ας αποδεχθούμε λοιπόν ότι μέχρι εκεί είμαστε και ας περιμένουμε να παίξουμε 5-6 μάτς και φέτος. Τόσο μπορούμε, τόσο κάνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλικό κλείστηκε με Πατριαρχείο για αύριο το μεσημέρι. Λεπτομέρειες από τον Hatzi - goal τις επόμενες ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sailor μην απογοητεύεσαι από την συμπεριφορά ορισμένων. Ο προϋπολογισμός που έγινε το καλοκαίρι θεωρώ ότι ήταν πολύ πρόχειρος και εντελώς στο περίπου. Αν δεν βασιστούμε σε πραγματικά συγκριτικά στοιχεία, από προηγούμενες διοργανώσεις, μπορεί να μπούμε για τα καλά μέσα και τότε ποιος θα πληρώσει το λάθος υπολογισμό, αν δεν υπάρχει οικονομική στήριξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sailor, ξέρεις ότι είμαι μαζί σου και σε στηρίζω και ξέρεις ότι αν το αναλάβουμε θα τρέξω περισσότερο από όλους. Όμως θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Χάτζι ότι πρώτα πρέπει να πάρουμε χαρτί και μολύβι και να τα βάλουμε κάτω αναλυτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «…. Μάλλον μεράκι, κέφι και όραμα λείπουν από τα Γιαννιτσά, σε αντίθεση με τη διάθεση χαβαλοποίησης κάθε συζήτησης, που είναι εμφανέστατη, όπως είπε και ο αγαπητός Σπύρος Χαλβατζής.
    Ας αποδεχθούμε λοιπόν ότι μέχρι εκεί είμαστε και ας περιμένουμε να παίξουμε 5-6 μάτς και φέτος. Τόσο μπορούμε, τόσο κάνουμε.. ….»


    Sailor, είσαι νομίζω υπερβολικός (ή μάλλον ηθελημένα υπερβολικός!) σε κάποιες απόψεις σου.

    Α) Για τη διάθεση χαβαλέ! Ξέρεις πως όσοι ασχολούνται με την ομάδα και τον Δικαιόπολη το κάνουν με κέφι και μεράκι και πως η οπτική της Χαβαλοποίσης (όπως την αναφέρεις) δεν έχει καμία σχέση με αυτούς. Όσο για τα μέλη που πραγματικά ασχολούνται, δε χρειάζεται καν να τα αναφέρω (βλέπε «σκληρός πυρήνας»), γι' αυτούς γνωρίζεις καλύτερα από εμένα, ότι και ορεξάτοι είναι και θετικοί σε ένα τέτοιο καλά υπολογισμένο εγχείρημα, αρκεί όπως είπαν Hatzi και Γιώτης, να είναι καλά υπολογισμένο. Αν οι πληροφορίες σου από συναδέλφους με τους οποίους έχεις κάνει συζητήσεις είναι «διάθεση εμφανέστατη για χαβαλέ» επέτρεψέ μου να πω ότι κάτι τέτοιο δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου.
    Β) Δεν είναι θέμα του «αποδεχόμαστε» ή όχι τα 5-6 ματς της κάθε χρονιάς, και «μπορούμε… ως εκεί». Οι υπόλοιπες 39 περίπου ομάδες που συμμετέχουν στο θεσμό, κινούνται στο ίδιο επίπεδο. Άλλες με μεγαλύτερη κι άλλες με μικρότερη ευκολία στο να δώσουν 6 ή 16 επίσημα παιχνίδια. Αναφέρομαι κυρίως στο θέμα οργάνωση μιας ομάδας και όχι στη δυναμικότητά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως το ζήτημα μιας τέτοιας διοργάνωσης, δεν έχει να κάνει κατά τη γνώμη μου και δεν πρέπει φυσικά να άπτεται μόνο του αγωνιστικού μέρους μιας ομάδας.

    Υ.Γ. Γνωρίζεις τις απόψεις μου και το αν είμαι πρόθυμος να συνδράμω δεν θέλω να επεκταθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωραία, αφού λοιπόν όλοι είμαστε πρόθυμοι να το συζητήσουμε και να συνεισφέρουμε και απλά εγώ δεν το είχα καταλάβει, θα περιμένω να το συζητήσουμε, φέτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή