Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Τα νέα του 2ου φιλικού αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ Δαμιανού


Σαφώς βελτιωμένη και με μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή της εμφανίσθηκε η ομάδα του «Συλλόγου Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών – ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» στο δεύτερο φιλικό αγώνα, που έδωσε για την φετινή περίοδο, με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ Δαμιανού. Στον αγώνα, που διεξήχθη στο γήπεδο του Δαμιανού την Τετάρτη, 12-10-2011, η ομάδα του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», αν και πάλι είχε ως αντίπαλο, ομάδα της Ά Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, έδειξε και πάλι τις αρετές της στην καλή και συμπαγή άμυνα, καθώς επέτρεπε στους αντιπάλους της, που είχαν την κατοχή της μπάλας, ν’ απειλούν την εστία του, για μια ακόμη φορά σταθερού, Τανάλια, μόνο με μακρινά σουτ, χωρίς να μπορούν να βρουν ελεύθερους διαδρόμους. Στην επίθεση, όμως και πάλι παρουσιάσθηκαν προβλήματα, αφού ο Μαυρίνιο, που έπαιζε σέντερ φορ, ήταν απελπιστικά μόνος και δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, ώστε η ομάδα ν’ ανέβει και να βγει από την άμυνά της. Μέχρι το 35΄ το σκηνικό του παιχνιδιού ήταν μαζική άμυνα από τον ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ και ανούσια κατοχή τον ΠΑΟΚ Δαμιανού. Στο 35΄ πέρασε στη θέση του Μαυρίνιο, ο Χριστιάνο, ως δεξιός μπακ (την έχει τη θέση, δεν το συζητάμε) και ως σέντερ φορ, ελλείψει άλλου, πέρασε ο Κώστιγκα. Με τις αλλαγές αυτές η ομάδα έγινε πιο επιθετική, χωρίς να χαλάσει καθόλου η αμυντική της λειτουργία κι έτσι, έπειτα από μια ωραία προσπάθεια και συνεργασία του Στόγιαν με τον Παλτετσανάκη, ο τελευταίος βρέθηκε σε απόσταση βολής κι έπιασε, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ένα δυνατό σουτ, που ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε μια πολύ δύσκολη απόκρουση, όμως ο πονηρός και πεισματάρης βλάχος (Κώστιγκα) δεν παράτησε τη φάση, κυνήγησε την χαμένη μπάλα και με εξαιρετική σέντρα (πάρε βάλε) έβγαλε μόνο του πάνω στη γραμμή τον Παλτετσανάκη, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα κλείσει με το σκορ αυτό, στο 5΄ των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ Δαμιανού κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα σουτ-φωτοβολίδα του πιο καλού παίκτη του. Στην επανάληψη, όσο οι παίκτες του ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ είχαν δυνάμεις χτύπησαν το παιχνίδι, στις αντεπιθέσεις, με τον πολύ βελτιωμένο χθες giades, να βγάζει σέντρες διαβήτη στους επιθετικούς της ομάδας, χωρίς όμως να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, όταν όλοι σχεδόν οι παίκτες του ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ έμειναν από δυνάμεις, ο ΠΑΟΚ Δαμιανού να πιέσει ασφυκτικά για να πάρει τη νίκη, με τα δοκάρια να σώζουν, τελικά, την εστία του Τανάλια. Όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν είχαν καλή απόδοση, χωρίς να υστερήσει κανείς κι επιτέλους είδαμε έπειτα από πολύ καιρό μια καλή εμφάνιση του giades, που αν και ήταν πληγή για την αμυντική λειτουργία, εντούτοις έβγαλε εξαιρετικές μπαλιές κι έκανε πολλές κούρσες στις αντεπιθέσεις της ομάδας.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades
3. Καρατζόρτζεβιτς
4. Μαυρίνιο
5. Τανάλιας
6. Κώστιγκα
7. Kill Bill (αλλαγή)
8. Lazo (αλλαγή)
9. Χριστιάνο (αλλαγή)
10. Sailor
11. Παλτετσανάκης
12. Χάτζι
13. Στόγιαν
14. Κούλης (αλλαγή)
Την Παρασκευή, το μεσημέρι, αν υπάρξει λαϊκή απαίτηση, θα γίνει μια ελαφριά προπόνηση – χαλάρωμα (θα ειδοποιηθούν τα μέλη με sms).

2 σχόλια:

  1. mvp o χριστιάνο, αναμφισβήτητα. Έσβησε τον αντίπαλό του, ο οποίος μάλλον έχει ακόμα εφιάλτες από την τραυματική εμπειρία του να αντιμετωπίσει τον παικταρά Χριστιάνο.
    θετική και η επανεμφάνιση του τεράστιου Μανουέλ, σε συνδυασμό με την καλή παρουσία του giades, επιτέλους η αριστερή πλευρά της ομάδας θύμισε αυτήν που αποτελούσε φόβητρο για τους αντιπάλους μας.
    Τι να πει κανείς για το γέρο-Χάτζη, που έτρεξε σαν έφηβο παλικαράκι. Μόνο μπράβο του αξίζουν.
    Ο Πάλτε τελευταία είναι μέσα στις φάσεις και παστελώνει κάνα μπαλάκι. πάντα τέτοια...
    Η παικτούρα ο Νίκος έκανε μεγάλο παιχνίδι, όπως και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΣΤΙΚΑΣ, με πολύ τρέξιμο (αν και θα πρέπει να δουλέψει στο τελείωμα των φάσεων, η μετατόπιση στην άμυνα του έκανε κακό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ........ Ο ΓΕΡΟ ΧΑΤΖΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ.
    ΔΗΛΩΝΩ ΜΑΥΡΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΑΥΡΙΝΙΟ (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ). Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ 30΄. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ Ο ΧΑΤΖΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΥΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή