Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τα νέα της 4ης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας 2011 - 2012


Έπειτα από τον επίπονο, λόγω κούρασης και …. σκορ, αγώνα με την ομάδα της Νέας Πέλλας, ο αόρατος προπονητής της ομάδας, έκρινε ότι έπρεπε οι παίκτες ν’ αποφορτιστούν και να χαλαρώσουν, έτσι εκπόνησε ένα ελαφρύ πρόγραμμα χαλάρωσης, για την 4η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Παρασκευή 7-10-2011. Η οριστικοποίηση την τελευταία στιγμή της διεξαγωγής της προπόνησης ήταν η αιτία ν’ απουσιάσουν αρκετοί παίκτες, προεξάρχοντος του Κούλιο, που με μισή καρδιά πήγε, τελικά, στην παραδοσιακή τσιπουροκατάσταση της Παρασκευής. Η κούραση, ο ζεστός Οκτωβριανός ήλιος και η μεσημεριανή ώρα της προπόνησης, δεν χάλασαν τη διάθεση των παικτών, που αφού επί μισή ώρα συζήτησαν και ανέλυσαν τα προβλήματα του κλάδου, ξεκίνησαν το πρόγραμμα, που περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, 10΄ κορόιδο 6-2, 8 ανοίγματα 30μ., 15΄ διατήρηση, όπου οι έξι διαδοχικές πάσες της ομάδας σήμαιναν ένα γκολ και 15΄ οικογενειακό διπλό, με μικρές εστίες, στο οποίο οι αμυντικοί (κόκκινοι) έδειξαν στους επιθετικούς, πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο, όταν οι παίκτες κινούνται (σχετικά) στο χώρο και αλλάζουν με τη μία την μπάλα. Σε φόρμα φαίνεται να είναι ο Μαυρίνιο, καθώς μετά τα διθυραμβικά σχόλια, που απέσπασε για την απόδοσή του στο φιλικό, έδειξε και στην προπόνηση την καλή του κατάσταση, με ωραίες ενέργειες και γκολ. Ο Ζαχαρουίτα, στην πρώτη του συμμετοχή στις φετινές προπονήσεις, αφού έτρεξε ανώμαλο δρόμο περιμετρικά του γηπέδου για σαράντα (νομίζω) λεπτά, πείστηκε ν’ ακουμπήσει μπάλα και συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό. Τα σημάδια του Χρόνου άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στον Παλτετσανάκη, αφού μετά την παραλίγο «απουσία» του από τον τελευταίο φιλικό αγώνα, δείχνει ότι το άλλοτε βέλος της επίθεσης, το μόνο που μπορεί να κάνει γρήγορα, πλέον, είναι …….. να παραγγέλνει δυο-δυο τα πιάτα στις ταβέρνες. Στο μεταξύ η Διοίκηση, σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας, αποφάσισε να δώσει ρεπό στον giades, για να του δώσει το χρόνο να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει, προκειμένου να βρει την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Απόντες από την προπόνηση ήταν και οι δάσκαλοι της ομάδας, καθώς το πρωί είχαν πάει εκδρομή με τα σχολεία τους και όπως ήταν αναμενόμενο είχαν ανάγκη από ξεκούραση.
Παρόντες ήταν:
1. Ζαχαρουίτα
2. Μαυρίνιο
3. Kill Bill
4. Μανουέλ
5. Sailor
6. Παλτετσανάκης
7. Χάτζι
8. Στόγιαν
9. Κούλης

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη, 12-10-2011, μάλλον στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.

8 σχόλια:

  1. βλέπω ότι η παρουσία του Κούλη είναι τόσο έντονη, που ακόμα και όταν δεν έρχεται ο Χάτζη τον εμφανίζει ως παρόντα. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό, καθώς φέτος, όπως πολλές φορές έχουμε πει αρκετοί από εμάς, θα είναι η χρονιά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Σάββατο το βράδυ όμως καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν ότι το κλιμάκιο του Δικαιόπολη που συμμετείχε στη γιορτή του κάστανου στο Λυκόστομο (παρά τις αντίξοες λέει συνθήκες) το διασκέδασε για τα καλά.
    Αληθεύει sailor;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sailor αν και δεν έχεις τα χρόνια του Παλτετσανάκη, εντούτοις εμφανίζεις παρόμοια συμπτώματα! Ο Κούλης είναι αυτός που ήταν μαζί σου στο αυτοκίνητο, ο άλλος είναι Κούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eutichos gero hatzi, poy exume esena kai ta prosehis ola.
    Makari kai mesa sto gipedo na 'soun analoga akmaios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αόρατος προπονητής11 Οκτωβρίου 2011 στις 8:36 π.μ.

    Δείτε πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο όταν παίζεις με τη μία http://www.youtube.com/watch?v=QeSLMYvrddg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο που δεν αρκεί να παίζεις τη μπάλα με τη μία, πρέπει να τρέχεις και σαν παλαβός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γερό παρατηρητή πάγκου, δεν είπαμε ότι πρέπει ν' αρχίσεις να κοιμάσαι πιο νωρίς, τι ώρα είναι αυτή που "σερφάρεις";
    Μανουέλ, δεν χρειάζεται να τρέχεις σαν παλαβος, απλά να κινείσαι χωρίς την μπάλα και όταν σου έρθει να την πασάρεις γρήγορα στον πιο κοντινό σου συμπαίκτη (που θα κινείται επίσης χωρίς την μπάλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Gero hatzi, gia sena milisa.

    Ego den eimai geros, kai gia ayto alloste, tin ora pou ego serfaro, esy koimase, opos kai oli h hatzidioikisi pisteyo.
    Kitate na trexete ligo parapano kai ase tis nouthesies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή