Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Τα νέα του φιλικού στην Αραβησσό- Ζητείται επειγόντως ξεματιάστρα


Παρά την αφόρητη ζέστη (31ο C) και την χρονική στιγμή (μέσα Ιουλίου) ήταν εντυπωσιακή η συμμετοχή και ακόμη εντυπωσιακότερη η διάθεση από τους παίκτες της ομάδας μας στη φιλική συνάντηση με αντίπαλο ομάδα του café-bar-restaurant «ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟ», συγκροτούμενη από επίλεκτους παίκτες (κυρίως της ομάδας του ΠΑΟΚ Αραβησσού). Το παιχνίδι, που διεξήχθη την Τετάρτη, 20-7-2011, στο γήπεδο της Αραβησσού, ξεκίνησε με την αντίπαλη ομάδα να έχει τον έλεγχο και να έχει επιβάλει τον ρυθμό της, παίζοντας γρήγορα, εκμεταλλευόμενη το νεαρό μέσο όρο ηλικίας των παικτών της και την βοήθεια της κερκίδας. Αποτέλεσμα της πίεσης αυτής ήταν να πετύχει δύο γκολ με σκόρερ τον ξάδερφο (αν αυτό λέει κάτι) του τερματοφύλακά μας, του Τανάλια. Κι αν στα σουτ του ξαδέρφου του, ο Τανάλιας έδειξε μια χαλαρότητα, δεν συνέβη το ίδιο, στο καταπληκτικό ψιλοκρεμαστό σουτ (διώξιμο) του Παλτετσανάκη (ήταν η πιο ωραία ενέργεια του στο παιχνίδι), καθώς εκτινάχθηκε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του και έδιωξε σε κόρνερ. Στη συνέχεια η ομάδα βρήκε τα πατήματά της, ισορρόπησε και έχασε μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρει κυρίως με τον giades, o οποίος δείχνει, φέτος να μην μπορεί να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, ούτε σε φιλικά παιχνίδια και την Διοίκηση της ομάδας να ψάχνει εναγωνίως ξεματιάστρα για να τον απαλλάξει από το κακό μάτι!! Τελικά ο άρχοντας του αγώνα (για να προλάβω του Θεσσαλούς φίλους, όχι ο Βασιλειάδης) αναγνωρίζοντας ότι, βάσει της απόδοσης δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ, έδωσε υπέρ της ομάδας μας, ένα τραβηγμένο από τα μαλλιά πέναλντι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παλτετσανάκης (τουλάχιστον τα πέναλντι τα βάζει), κάνοντας το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Κομαντάντε ως δεξιού φουλ μπακ, ο οποίος με συνθήκες καύσωνα, έπαιξε ολόκληρο το παιχνίδι, δίχως να δείξει σημάδια κόπωσης (μάλλον κάνει κρυφές προπονήσεις) και του Χριστιάνο, ως αριστερού μπακ, ο οποίος ήταν μάλλον ο μοναδικός παίκτης της ομάδας μας, που έδειχνε πιο γρήγορος από τον αντίπαλό του. Πολλά χιλιόμετρα έκανε και ο Καρατζόρτζεβιτς, που είναι ο μόνος δάσκαλος στην Ελλάδα, που αυτή την εποχή, δεν είναι σε εξοχικό στη θάλασσα.
Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Enwsitis
3. Giades
4. Καρατζόρτζεβιτς
5. Μαυρίνιο
6. Τανάλιας
7. Kill Bill
8. Χριστιάνο
9. Sailor
10. Παλτετσανάκης
11. Χάτζι
12. Στόγιαν
13. Χατζηπαράς
14. El Sid

Μετά το παιχνίδι ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα σύσφιξης, όπου την παράσταση έκλεψαν τα παϊδάκια και τα τέσσερα σουβλάκια του Παλτετσανάκη!!!

4 σχόλια:

  1. Κυρά Καλλιόπη, έλα γρήγορα να αναλάβεις κάτι παλικάρια-χασογκόληδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθόλου κακίες, σε όλους μας χρειάζεται μια κυρά-Καλλιόπη, δεν αφορά σε συγκεκριμένους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απραξία στα αγωνιστικά. Μήπως να κοιτάξουμε καμιά "σύναξη" (προπόνηση, τρέξιμο, γεύμα σύσφιξης... ότι να 'ναι) τώρα που ακόμη υπάρχει σχετικά κόσμος στη πόλη και δε λείπουν όλοι σε διακοπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή