Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Τα νέα του 2ου Θερινού Μπάρμπεκιου της ομάδας


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 2ο θερινό μπαρμπεκιου της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, που διοργανώθηκε την Παρασκευή 1-7-2011, στις εγκαταστάσεις του ΕΟΣ Γιαννιτσών στο Ελευθεροχώρι. Παρότι δεν υπήρχε πολύς χρόνος για την οργάνωσή του, η καλοδουλεμένη μηχανή της ομάδας έδειξε και πάλι τις δυνατότητές της, ενώ αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ποσό δημοκρατική διοίκηση έχουμε, αφού πριν το μπαρμπεκιου υπήρχαν δύο τάσεις, μία για την διεξαγωγή του το μεσημέρι και μία για την διεξαγωγή του το βράδυ. Οι δύο αυτές τάσεις ικανοποιήθηκαν πλήρως, μιας και ξεκινήσαμε να καταφθάνουμε στο χώρο περίπου στις 2:30μμ και τα φώτα και η φωτιά έσβησαν τελικά στις 11:45μμ, λίγο πριν αλλάξει η ημέρα κι έρθει το Σάββατο. Στις εννέα αυτές ώρες καταφέραμε να ψήσουμε δύο φορές, μία για μεσημεριανό και μία για δείπνο, να χορέψουμε και να ακούσουμε νότες απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας και απ’ όλα τα είδη της μουσικής (οι μουσικές επιλογές περιλάμβαναν μέχρι και ντίσκο).


Παράδοση τείνει να γίνει ο ζεμπέκικος χορός των προέδρων (ο Εξολοθρευτής την

γλύτωσε αυτή τη φορά, αφού δεν βρέθηκε το αγαπημένο του τραγούδι).
Το ταλέντο και οι ικανότητες που έδειξε ο Τεν Κάκε στην ψησταριά, ανάγκασε τον Πρόεδρο, ν’ αναθεωρήσει τις αρχικές του σκέψεις, μετά τις δύο ήττες στα Ιωάννινα, για αλλαγή προπονητή και αποφασίσθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του για μία ακόμη

χρονιά.
Εντύπωση σε όλους προκάλεσε η χωρητικότητα και οι δυνατότητες αποθήκευσης της τροφής, που έχει ο giades, καθώς πρέπει να έφαγε περίπου δεκαπέντε (15) πίτες με σουβλάκι ή μπιφτέκι, μαζί με την ανάλογη σαλάτα και τουλάχιστον ένα κουτί γλυκά

(ευτυχώς δεν υπήρχε παγωτό, γιατί στην επιστροφή δεν θα χωρούσε στο αυτοκίνητο).
Την εκδήλωση υποστήριξαν οι
Τεν Κάκε, Τανάλιας, Στόγιαν, Καρατζόρτζεβιτς στη ψησταριά.
Ενωσίτης, Undersound, Παλτετσανάκης, Sailor στις επιλογές της μουσικής
Undersound στην ηχητικές εγκαταστάσεις
Sailor, Giades, Χάτζι στον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου
Ενωσίτης, Χάτζι στην τηλεοπτική – φωτογραφική κάλυψη.
Giades στην εκδίωξη των μυγών
Γιωργάκης (Τανάλια) στο ψάρεμα της μπύρας από το βαρέλι
Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Ενωσίτης μετά της γυναικός
3. giades μετά της συζύγου
4. Καρατζόρτζεβιτς μετά της συζύγου
5. Τεν Κάκε
6. Μαυρίνιο
7. Καμαρά
8. Τανάλιας μετά της οικογενείας
9. Χριστιάνο
10. Πρόεδρος ο Εξολοθρευτής μετά της συζύγου
11. Αναντάμ Παπανταμ
12. Sailor μετά της συζύγου
13. Παλτετσανάκης μετά της οικογενείας
14. Χάτζι μετά της συζύγου, της αδελφής, του γαμπρού και της ανιψιάς
15. Στόγιαν
16. Τραγουδιάρα από Κιλκίς
17. Άννα μετά του συζύγου
18. Τζούλια μετά του συζύγου
19. Μπέος
20. Undersound μετά της οικογενείας

Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

ΥΓ. Ο λογαριασμός θα σας έρθει με συστημένη επιστολή.













7 σχόλια:

  1. ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗΣ...
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΜΥΓΩΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ!!!!!).
    Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ (3) ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΣΤΕΣ. ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΧΑΤΖΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΕΑΤΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΦΗΝΑ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ-ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;;;;).
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ.
    ΟΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ (ΚΡΕΑΣ Ή ΓΛΥΚΟ!!!!). ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΩΣ ΠΟΛΥΦΑΓΑ. ΖΗΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
    ΥΓ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΣΟ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα giades, πες την αλήθεια, συνολικά έφτιαξες σάντουιτς για πέντε άτομα. Κάθε φορά που έφτιαχνες ένα για κάποιον άλλο, έφτιαχνες και τρια για σένα!!! Έτσι εξάλλου υπολογίσθηκαν τα δεκαπέντε (απλά μαθηματικά)!
    Όσον αφορά τις φωτογραφίες, μην ανοίγεσαι πολύ γιατί υπάρχει και βίντεο, που έχει πλάνα να μασουλάς και τις εννέα ώρες που κράτησε το BBQ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Giades, μέχρι και ο El Sid (γνωστός καλοφαγάς - γνώστης και τακτικός επισκέπτης των περισσότερων ταβερνείων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας) τρόμαξε με την ταχύτητα με την οποία κατέβαζες τις πιτούλες, τέρμα γεμισμένες με κρέας, σαλάτες, αλοιφές, κέτσαπ, μουστάρδα κτλ κτλ. Καλά που δεν έβαλες και κανένα γλυκό του κουταλιού μέσα σε καμιά πίτα...Άραγε πώς δεν το σκέφτηκες???

    Χριστιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όχι ρε παιδιά, σαν πουλάκι ελαφρά έφαγε ο giades, τα άλλα όλα είναι παραμύθια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όντως ο giades έφαγε σαν πουλάκι...πτερόσαυρος, αν δεν κάνω λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μην πειράζετε τον Giades αύριο πρώτος θα ξεκινήσει τη προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο... φήμες λένε ακόμα και για διπλές προπονήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για την οργάνωση. Φυσικά και σε όλους όσους παρευρέθηκαν με περίσσιο κέφι με ζωντάνια και χορό (και με μοναδικές "παικτικές" ικανότητές στο φαγητό...).

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ βέβαια, θα πρέπει να πούμε και στον Γεωργούλη (undersound) καθώς αφιλοκερδώς, χωρίς σκέψη και με κέφι, για άλλη μια φορά κάλυψε ηχητικά την εκδήλωση της ομάδας και ανέβασε με τα ντεσιμπέλ του, το κέφι στα ύψη.

    Η φετινή εκδήλωση σύμφωνα με τα στοιχεία μου ξεπέρασε την αντίστοιχη περσινή. Εύχομαι του χρόνου να πάμε ακόμη καλύτερα και να το "ξενυχτήσουμε"..., αφού φέτος το διαλύσαμε λίγο πριν τις 24:00΄.

    Ο "απολογισμός" της χρονιάς θα γίνει σε άλλη ανάρτηση από τη Χατζηδιοίκηση.

    Εύχομαι σε όλους όσοι συμμετέχουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο γύρω απ' την όμορφη παρέα της ομάδας του Δικ. Συλλ. Γιαννιτσών και τον Δικαιόπολι, να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή