Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Προπονηση της ομάδας


Σήμερα Τετάρτη, 16-3-2011 και περί ώρα 3:00μμ, επιστροφή στα πάτρια εδάφη του Πενταπλατάνου για την προπόνηση της ομάδας του ΔΣΓ.

ΥΓ. Επειδή η άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης, μας ακολουθεί όπου κι αν πάμε, να έχετε υπόψη σας, ότι μπορεί, εφόσον βρεθούν στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, πριν από μας, εμείς θα πάμε είτε στον Π. Μυλότοπο, είτε στο Μεσιανό, οπότε να έχετε μαζί το κινητό σας.

7 σχόλια:

  1. Ο εικονιζόμενος στην φωτογραφία κύριος με το φαρμακερό δεξί κάποιον μου θυμίζει...αλλά ποιόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.Η ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ "ΔΥΝΑΤΟ" ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ 12ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Ή ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ!!! Ή ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ!!!
    ΥΓ: ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ "ΣΒΗΝΕΙ" Η ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕΙΏΝΟΝΤΑΙ. ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ (ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχώς ο γιάννης έχει δίκιο παιδιά, φέτος ειδικά, όχι μόνο δεν έχουμε νέο αίμα, αλλά και κάποιοι από τους παλιούς δεν δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον. Περιμένω από τη Χ"διοίκηση να λάβει μέτρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν πολύ πεσμένους σας βρίσκω. Μήπως αυτές τις μέρες παραφάγατε, δε μπορείτε να κουνηθείτε κι αρχίζετε να κάνετε λόγο για "σβησμένες φλόγες";

    Ανώνυμος Μαλαισιανός Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαζί σου giades.... έχεις απόλυτο δίκιο(μην το πάρεις πάνω σου)

    1)πότε είναι οι κατατακτήριες για την Νομική...; για να ξεκινήσω διάβασμα...
    2)σε ποίον θα κάνω πρακτική άσκηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο θυρωρός του κτιρίου που στεγάζεται η Χατζηδιοίκηση16 Μαρτίου 2011 στις 1:46 μ.μ.

    Giades, περίμενε μην τηλεφωνείς, υπάρχουν ελπίδες ακόμη. Το ζήτημα του φιλικού θα συζητήθει σήμερα στην προπόνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ούτε ρεπορτάζ ούτε τίποτα...καμία πληροφόρηση για τα δρώμενα της ομάδος....μόνο η φωτογραφία αλλάζει για να θυμίζει παλιές καλές εποχές... βλέπω να επιστρέφουμε στα πέτρινα χρόνια... ειδικότερα στην χθεσινή προπόνηση στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα με τα κρούσματα απειθαρχίας και για πρώτη φορά θα πάρω το μέρος του Κύριου Κωστίκα και θα τον δικαιολογήσω για τις αντιδράσεις του την περίοδο που προπονούσε την ομάδα...

    Ας ανασυγκροτηθούμε και ας σοβαρευτούμε ειδικά τώρα που ξεκινάει το πρωτάθλημα...δεν γίναμε ξαφνικά Barcelona

    ΑπάντησηΔιαγραφή