Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Τα νέα από την 7η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2019-20 Ορθή επανάληψη

Άγνωστοι χάκερς «χτύπησαν» την ιστοσελίδα του mi ta paratate και αλλοίωσαν το περιεχόμενο του ρεπορτάζ από τα νέα της 7ης προπόνησης της Pellalaw United. Πλέον το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και παρουσιάζεται το αληθές ρεπορτάζ.
Η εισβολή από μυγάκια στο γήπεδο του Λιποχωρίου την Παρασκευή 11-10-2019, αλλά και η μικρή συμμετοχή παικτών δεν ήταν ικανές να αποτρέψουν τη διεξαγωγή της προπόνησης, με τον Coach CC όμως να εκπονεί ένα πρόγραμμα μικρής έντασης, που το μεγαλύτερο μέρος του αποτέλεσε το οικογενειακό διπλό. Ένα διπλό που έφερε μνήμες από το πρωτάθλημα της superleague 2017-18, τότε που η χειρότερη ποιοτικά ομάδα πέτυχε να πάρει (κλέψει) ένα πρωτάθλημα αφαιρώντας με την βοήθεια επιτροπών βαθμούς και ακυρώνοντας με τη βοήθεια διαιτητών κανονικά γκολ από την ανώτερη ποιοτικά ομάδα!!

Αγωνιστικά και μη

Έκπληξη προκάλεσε ο καταρτισμός των δύο ομάδων του οικογενειακού διπλού, καθώς ο Coach CC επέλεξε να αποδυναμώσει την ομάδα στην οποία θα συμμετείχε, μάλλον έχοντας στο μυαλό του να βρει αφορμή να κεράσει σοκοφρέτες την επόμενη φορά, καθώς έβαλε και το σχετικό στοίχημα. Όμως οι «παρδαλοί», αν και φάνηκε στο γήπεδο να σημειώνουν περισσότερα γκολ, τελικά ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 με τους «κόκκινους», χάρη στην αφοπλιστική ειλικρίνεια και αντικειμενικότητα του σκόρερ Patetsinez, ο οποίος παραδέχτηκε ότι όταν πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του τα δοκάρια της εστίας των αντιπάλων του ήταν σε αμβλεία γωνία!!

Στα αξιοσημείωτα της προπόνησης ήταν η δεύτερη απουσία, και μάλιστα στα κοντά, του αναπληρωτή ενημέρωσης της ομάδας, ο οποίος επικαλέστηκε ως κώλυμα απουσίας την ανάγκη να αποχαιρετήσει την σύζυγό του, η οποία θα αναχωρούσε σε λίγες ώρες για το Ανατολικό Μέτωπο.

Απών ήταν και η Αδέσμευτη Φωνή της Καρατζοβας, που οι πληροφορίες λένε ότι μέχρι κι αυτή την στιγμή προσπαθεί να γράψει το ρεπορτάζ για την προηγούμενη προπόνηση...

Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Maurinho
3) Ze Elias
4) Pate
5) Patetsinez
6) PePe
7) Stafids
8) Hatzi
9) Savvidi
10) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου